Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot
Freeroll

10 ani cu PayNoRake

freeroll

• You cannot reply to this topic
No replies to this topic

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 40,996 posts
Click aici pentru a descarca Paynorake
Bonus code: RAKERO - 50% pana la 100% Rake Back

Luna august coincide cu cea de a 10-a aniversare a PayNoRake. De aceea vor fi o serie de promotii care sa marcheze acest eveniment:

The 10 Year $10,000 Guaranteed Tournament - un turneu cu premii garantate de 10.000$ ce va avea loc in data de 9 august la ora 6 PM EST. Buy-in-ul pentru acest turneu este de $30+$3/7500 POP points/33 copper coins, putand face un re-buy de 1.500 de chips-uri in prima ora si un add-on de 5.000 de chips-uri. Veti avea ocazia sa va calificati gratuit participand la unul din cele 15 turnee freerools ce vor avea loc in zilele de luni, marti si miercuri (5/zi). Astfel va veti califica in semi-finala de joi din care primii 200 vor merge in finala. De aici primii 10 vor primi 33 copper coins pentru a se putea inscrie la turneul de 10.000$, iar locul 1 va primi si un bonus de 33$

Rakeback Challenge
- aceasta promotie este valabila doar in ziua de 2 august 2009 (intre 00:00:01am si 23:59:59pm). Astfel daca veti face un rake de cel putin 10$ la 10 mese diferite in acasta perioada veti primi rakeback de 100%. Pentru a fi eligibil trebuie sa jucati la mese cu mize de cel putin $0.50/$1 si trebuie sa contactati suportul online in termen de 24 de ore daca ati indeplinit toate conditiile

4 of a Kind's Challenge - aceasta promotie este valabila doar in ziua de 3 august 2009 (intre 00:00:01am si 23:59:59pm). Astfel daca jucati la mesele cash in aceasta perioada si prindeti un careu de 10 veti primi un bonus de 100$. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati suportul online si sa indicati numarul mainii, astfel veti primi cei 100$ pe loc

10 Daily Freerolls - timp de 10 zile, incepand cu 1 august pana pe 10 august vor avea loc 100 turnee gratuite (10 turnee/zi), in care castigatorul isi va mari bankroll-ul cu 10$. Un numar de maxim 100 de participanti vor putea fi inscrisi

Top 10 Raking and Depositing Players - aceasta promotie este valabila in perioada 1 august 10 august. Astfel primii 10 care vor avea cel mai mare rake si depunere facuta, vor primi un "ActionCard" in valoare de 20$ pe care o vor putea da unui prieten ce vrea sa joace in aceasta retea. De asemenea va primi 35% din toate castigurile celui invitat pe viata.

10 Deposits in 10 Days - aceasta promotie este valabila in perioada 1 august 10 august. Astfel daca veti face 10 deposit in aceasta perioada veti primi direct in cont 10% pana la 250$ din valoarea totala a depozit-urilor. Minimul depozit la PayNoRake este de 10$. Trebuie sa contactati suportul online pentru a revendica cei 10%

10% Reload Bonus - aceasta promotie este valabila doar in ziua de 7 august 2009 (intre 00:00:01am si 23:59:59pm). Folositi bonus code-ul TENYEAR in momentul in care faceti un depozit in aceasta perioada si veti primi un bonus de 10% pana la 100$. Veti avea la dispozitie 10 zile pentru eliberarea bonusului si doar 1,5 POP pentru 1$

Insurance Payback - aceasta promotie este valabila doar in ziua de 5 august 2009 (intre 00:00:01am si 23:59:59pm). Daca veti face un depozit si veti pierde tot in aceasta perioada, veti primi 10% din valoarea depozit-ului direct in cont. Pentru a fi eligibil trebuie sa acumulezi 1,5 POP pentru fiecare 1$ din depozitul initial

Bad Beat Jackpot - aceasta promotie este valabila in perioada 4 august ora 22:00:01am - 5 august ora 09:59:59am. Astfel daca vei pierde la mesele de "real money Texas Hold'em" cu o culoare la J sau cu o mana mai buna primesti un bonus de pana la 100$ direct in contul de jucator. Pentru a fi eligibil trebuie sa fi jucat cel putin 10 maini inainte(rakes hands), sa folosesti ambele carti din mana, iar la pot sa fi participat cel putin 4 jucatori. Trebuie sa contactati suportul online in decurs de 1 ora din momentul in care veti indeplini toate conditiile pentru bonus. Cei care joaca la mize de:

* $0.10-$0.25 si $0.25-$0.50 - vor castiga un Jackpot de $20
* $0.50-$1 si $1-$2 - vor castiga un Jackpot de $40
* $1.5-$3 and $2-$4 - vor castiga un Jackpot de $60
* > 4$ - vor castiga un Jackpot de $100

Click aici pentru a descarca Paynorake
Bonus code: RAKERO - 50% pana la 100% Rake Back

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users