Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

PartyPoker - Marea Extragere - Porche911, vacante, iPads, etc.

• You cannot reply to this topic
16 replies to this topic

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,105 posts

Posted Image
Click aici daca nu aveti inca un cont la Party Poker

Câştigaţi un Porsche 911 Carrera!

Se spune că trebuie să participi ca să câştigi, iar promoţia „Marea extragere” nu face excepţie. În fiecare zi a lunii iunie la PartyPoker se va organiza o extragere cu premii în urma căreia puteţi câştiga o mulţime de premii, cum ar fi un automobil Porsche, vacanţe de lux în Las Vegas şi Caraibe, plus sute de gadget-uri, cum ar fi iPad-uri şi televizoare.

Cum puteti participa:

E mai simplu ca niciodată să acumulaţi tichete – Pur şi simplu, jucaţi o mână taxată pentru a acumula primul tichet! După aceea, veţi obţine un alt tichet pentru fiecare punct câştigat jucând la mesele noastre în luna iunie.

Toate tichetele sunt reutilizabile, oferindu-vă astfel şansa de a câştiga în fiecare zi. În fiecare zi în care obţineţi cel puţin un tichet, veţi participa la extragerea din ziua respectivă şi toate tichetele acumulate în extragerile anterioare vor fi incluse, astfel având mai multe şanse de a câştiga.

Se oferă peste 500.000 $ în premii, inclusiv:

60x Apple iPhone 4 16 GB
60x televizoare cu ecran lat Sony Bravia 46”
150x Apple iPad 2 16 GB
150x iPod Touch 64 GB
210x monitoare LCD LG 22”
Sute de articole cu logo-ul PartyPoker, inclusiv hanorace, cămăşi şi şepci
Premii în bani, puncte gratuite pe care să le utilizaţi în magazinul de loialitate şi tichete gratuite pentru Marea extragere

Mega extragerea săptămânală:

În fiecare duminică, se va mări fondul de premiere adăugându-se premii cu adevărat mari:

5 iunie - excursie VIP în Vegas pentru două persoane
12 iunie - Croazieră în Caraibe pentru două persoane
19 iunie - Motocicletă Harley Davidson Fatboy
26 iunie - Porsche 911 Carrera

Participarea se desfăşoară exact ca în extragerile zilnice, aşa că asiguraţi-vă că acumulaţi cel puţin un tichet duminica pentru ca toate tichetele anterioare să participe şi pentru a avea şansa de a câştiga premii uriaşe.

- Pentru a fi eligibili de a participa la promoţie, jucătorii trebuie să fi obţinut cel puţin un tichet între 00:00 ET şi 23:59 ET în ziua respectivă.
- Jucătorii vor obţine primul tichet jucând o mână taxată - pentru această promoţie aceasta va fi calculată la cel puţin 0,001 puncte. În continuare, un tichet va fi acordat pentru fiecare punct întreg (1,0) obţinut de un jucător în aceeaşi zi. Fracţiunile de puncte nu vor fi reportate în extrageri ulterioare.
- Nu există o limită pentru numărul de tichete pe care îl poate acumula un jucător, sau numărul de extrageri la care poate participa.
- Participarea la extrageri este gratuită, nu este necesară o achiziţionare, iar jucătorii nu trebuie să facă nimic pentru a se înscrie în promoţie.
- În momentul în care un jucător a obţinut un tichet valid pentru o extragere care a avut loc într-o zi anterioară, toate tichetele participante la extragere vor participa la oricare extragere ulterioară:
De exemplu: Dacă un jucător obţine două (2) tichete pentru extragerea de luni, niciun tichet pentru cea de marţi şi unul (1) pentru cea de miercuri, atunci jucătorul respectiv va avea dreptul la două (2) tichete participante în extragerea de luni, niciun tichet în extragerea de marţi şi trei (3) în cea de miercuri.
- Câştigătorii premiilor vor fi selectaţi aleatoriu dintre toate intrările eligibile în curs de 48 de ore de la încheierea extragerii din ziua respectivă.
- Premiile vor fi acordate iniţial în bani. Se va depune premiul în bani aplicabil în contului jucătorului câştigător. Jucătorii câştigători vor primi şi un e-mail prin care vor fi informaţi că au câştigat un premiu şi confirmarea acestui lucru în cont.
- Premiile vor fi acordate în funcţie de următoarele niveluri:

Posted Image

Jucătorii câştigători vor avea dreptul să contacteze vipstore@palladiumlounge.com pentru a renunţa la premiul în bani în favoarea premiului echivalent înainte de 23:59 ET pe 7 iulie 2011. Dacă nu vor face acest lucru, aceştia îşi vor pierde dreptul la premiul echivalent.

- În momentul în care premiul echivalent este ales, premiile vor fi livrate în curs de 3 luni de la încheierea promoţiei. Livrarea anumitor premii ar putea dura mai mult, în funcţie de disponibilitate şi cerinţe de expediere.

Click aici daca nu aveti inca un cont la Party Poker

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
si care sint mesele alea (ca nu ma prind) - sau joci la orice masa si te extrag ei random?

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,105 posts

E mai simplu ca niciodată să acumulaţi tichete – Pur şi simplu, jucaţi o mână taxată pentru a acumula primul tichet! După aceea, veţi obţine un alt tichet pentru fiecare punct câştigat jucând la mesele noastre în luna iunie.

Extragerile se fac pe baza ticketelor, iar ticketele se obtin pe baza punctelor obtinute dupa cum scrie mai sus.. despre ce mese vorbesti?!

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
'ai mai..., ca m-am emotionat....

deci faza aia cu "mina taxata" m-o bagat in ceata... "jucati o mina taxata pentru a acumula primul tichet" = o mina care genereaza rake - sau cum?

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,105 posts
din nou citez din primul post de la termeni si conditii:

- Jucătorii vor obţine primul tichet jucând o mână taxată - pentru această promoţie aceasta va fi calculată la cel puţin 0,001 puncte.

P.S. Se acorda 2 pct pentru fiecare 1$ rake

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
aha. thx.

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
Tichetele pentru marea extragere cum/cind se acumuleaza (ca am deja vreo 200 de tichete acumulate, dar la rubrica "tichete pentru marea extragere" sint pe 0)? La voi cum e?

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,105 posts
la marea extragere saptamanala:

Participarea se desfăsoară exact ca în extragerile zilnice, aşa că asiguraţi-vă că acumulaţi cel puţin un tichet duminica pentru ca toate tichetele anterioare să participe şi pentru a avea şansa de a câştiga premii uriaşe.

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
Exact. Dar degeaba am strins eu duminica, tot 0 aparea la "marea extragere" (chiar daca la "eligibilitate pentru ziua de azi" erau cacalau)... :(

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,105 posts
Reminder !

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
Nu ca m-ar interesa din cale afara - oricum PP a inceput sa ma oboseasca grav si imi voi scoate banii de la ei - dar ca o curiozitate: (dupa cum spuneam, am jucat si duminicile - mai joc din cind in cind Sunday Bike Ride, si acum cu promotia asta am dat cite o gheara si pe la cash - si niciodata nu mi-a aparut ca as avea vreun tichet pentru mare extragere desi la eligilibilitate pentru ziua respectiva, adica tot duminica, aveam cite 15-20... Ma rog, sa fie la ei acolo. Dar acum ce vad: marele ciistigator (Porsche 911) are - dupa PokerTableRatings - doar 199 de miini jucate (stiu ca aia nu inregistreaza chiar toate miinile, dar macar datele sesiunilor sint la zi) pe data de 21 Mai. Deci, cum s-a calificat el pentru Marea Extragere de ieri?!? Cind astia spuneau clar: "NU UITAŢI - In fiecare duminică, vom organiza o mega extragere in cadrul careia puteti câştiga premii grozave, cum ar fi vacanţe excelusive în Las Vegas şi în Caraibe, o motocicletă Harley Davidson, sau premiul nostru de top - un automobil Porsche 911. Asiguraţi-vă că acumulaţi un tichet în această duminică pentru şansa de a câştiga." ! Pana mea, nu mai inteleg nimic. Sa fie abureala? Eu ii stiam cit de cit seriosi pe cei de la Party Poker...

Edited by Theofil Marinescu, 27 June 2011 - 04:30 PM.

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,105 posts
Nu inteleg care e nedumerirea?

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
Nedumerirea era ca pentu a fi eligibil pentru Marea Extragere trebuia sa joci in duminica aia - or ala ajucat acum cinci luni intr-o simbata...

La cum te califici pentru extragerile duminicale, Party Poker spunea ca la fel ca pentru restul zilelor: joci in ziua respectiva. Si daca ai produs rake in ziua x participi - la extragerea din ziua respectiva - si cu toate tichetele acumulate pina atunci. Cu ce a participat neamtu' la marea extragere, cind el n-a mai jucat din luna mai?

Edited by Theofil Marinescu, 27 June 2011 - 04:44 PM.

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,105 posts
habar n-am cine a castigat Porche-ul si nici cum stii tu daca a jucat pe 26 Iunie (nu am inteles ce ziceai de 21 Mai), insa fii sigur ca nu dadeau la cineva care nu era eligibil.. :)

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
Sper (ca nu se dedau la magarii). M-am uitat de curiozitate pe PokerTableRatings (am si spus). N-ai auzit de el? Daca cel care a luat Porsche-ul ar mai fi jucat din luna mai incoace, ar fi aparut acolo. Data ultimei sesiuni apare intotdeauna si se actualizeaza instant. La el ultima sesiune apare cind apare - acum mai bine de o luna. Deci practic si teoretic nu prea avea cum sa participe - conform regulilor Party Poker - la extragerea de ieri. Dar, ma rog, nu (mai) conteaza - ramine totusi, cel putin pentru mine, un semn de intrebare.

Edited by Theofil Marinescu, 27 June 2011 - 04:59 PM.

Guest_crash899_*

• Guests
Eu propun sa ii dai in judecata Theofile si sa le ceri sa iti dea si tie maca o tura acel Porsche . ;)

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
Clar! Pacat ca nu ma intereseaza masinile. :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users