Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

32Red Poker - Summer Festival

3 replies to this topic

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,105 posts

Posted Image

Pentru a deschide cont nou -- 32Red Poker

Summer Festival este o serie de 8 turnee speciale ce au loc in perioada 26 - 29 August pe 32Red Poker cu premii de peste 600.000€ premii Garantate. Main Eventul garanteaza nu mai putin de 500.000$ si are loc pe parcursul a 2 zile. Satelitii de calificare ruleaza zilnic incepand cu doar cativa centi

Programul turneelor si detalii:

Posted Image

Turneele le puteti gasi in lobby in sectiunea special creata:

Posted Image

Click aici pentru a deschide cont la 32Red Poker

hustyus

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 141 posts
Big daca pot sa te intreb ceva de 32red.Aveau acele sng gratis de 32 de oameni nu stiu le-au scos s-au ce s-a intamplat de cand dau la sng special zice "no games found" ca nu as depune si acolo sa am o gramada de depozite facute pe o gramada de case de poker.

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,105 posts
Din cate stiu alea au fost pe o perioada limitata insa nu era prea mare smecherie cu ele...

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,105 posts
Astazi se da startul "Summer Festival" ! Se poate juca din intreaga retea Microgaming

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users