Daca nu aveti inca un cont pe oricare din site-urile partenere din reteaua iPoker - Dracula Poker, Titan Poker si Mansion Poker profitati acum de oferta exclusiva Scoaladepoker !
Deschideti acum un cont folosind bonus code-ul corespunzator, depuneti 50$ si jucati cu 100$ ! In plus veti beneficia si de bonusul de 200% pana la 2000$ plus acces la turneele si promotiile noastre exclusive !
Pentru a deschide cont nou -- Dracula Poker
folositi bonus cod: 50gratis
poker bonus: 200% pana la 2000$ si 50$ gratis, depozit minim: 50$
Pentru a deschide cont nou -- Titan Poker
folositi bonus cod: 50moca
Pentru a deschide cont nou -- Mansion Poker
folositi bonus cod: 50gratis
Nota: Promotia este valabila doar pentru conturile noi folosind bonus code-ul corespunzator fiecarui site la deschiderea contului. Cei 50$ GRATIS vor intra direct in cont in maxim 72 de ore de la efectuarea primei depuneri de minim 50$
Turnee exclusive:
Ecpoker Token 1K– turnee GRATUITE zilnice ce au loc din ora in ora intre 17:30 si 02:30
Ecpoker $150 Bankroll– turnee de calificare GRATUITE zilnice, din ora in ora sau doar 1,1$ buyin si un fond de premiere de 150$ va asteapta in fiecare Duminica
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 09 August 2011 - 11:45 AM
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 17 November 2011 - 12:44 PM
Pentru ca din ce in ce mai multi intreaba... Din cate stiu nu este satabilita nici o conditie in mod special de rulare a bonusului, insa cu siguranta nici o camera de poker nu vă va lasa sa retrageti imediat dupa ce ii primiti. Promotia se adreseaza celor care vor sa-si construiasca un bankroll pentru a juca nu pentru a face rost de 50$.
De asemenea promotia este valabila doar pentru prima depunere a celor care au folosit bonus code-ul corespunzator la deschiderea contului, acesta nu poate fi schimbat ulterior. Nu incercati sa deschideti un al 2-lea cont pentru ca nu veti fi eligibili pentru bonus. Aveti la dispozitie 3 camere de poker pentru a profita de acesta super oferta !
De asemenea promotia este valabila doar pentru prima depunere a celor care au folosit bonus code-ul corespunzator la deschiderea contului, acesta nu poate fi schimbat ulterior. Nu incercati sa deschideti un al 2-lea cont pentru ca nu veti fi eligibili pentru bonus. Aveti la dispozitie 3 camere de poker pentru a profita de acesta super oferta !
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 28 November 2011 - 02:45 PM
Am depus azi 50$ (ca aveam niste bani de scos). Unde apare bonusul de +50$, ca nu prea-l vad? Contul este afiliat (50moca se baga la crearea contului, nu? ca oricum la depunere n-am gasit nimic care sa semene a spatiu de introdus coduri), am si jucat in turneele SDP. Deci incotro sa ma uit?
Edited by Theofil Marinescu, 28 November 2011 - 02:46 PM.
Posted 28 November 2011 - 03:46 PM
Daca e prima depunere si ai folosit codul la deschiderea contului cei 50$ vor intra automat direct in cont in maxim 72 de ore, de obicei chiar mai repede
later edit: Sper ca nu ai depus si ai scos.. ca ma indoiesc ca vrei primi vre-un bonus
later edit: Sper ca nu ai depus si ai scos.. ca ma indoiesc ca vrei primi vre-un bonus
Edited by bigf28, 28 November 2011 - 04:36 PM.
Posted 28 November 2011 - 08:42 PM
Ba fix asa am facut (aveam nevoie de money)
- dar n-am apucat sa scot (era in pending si am anulat - s-a pus ca retragere sau e ok?). Dupa ce intra - daca mai intra - pot retrage o parte din bani (nu din cei 50moca, evident) fara sa-mi afecteze bonusurile?
Edited by Theofil Marinescu, 28 November 2011 - 08:43 PM.
Posted 28 November 2011 - 08:48 PM
Citeste ce am scris mai sus.. nu va apucati sa retrageti imediat dupa depunere sau imediat ce ati primit bonusul, pentru ca aceasta actiune nu este agreata de site-urile de poker.. daca ai anulat nu stiu cum se va considera.. asta tine de camera de poker.. insa cum in ultimul timp mai toti au zis ca a intrat aproape instant bonusul...
Posted 28 November 2011 - 09:04 PM
Asta e. Nici vorba sa intre instant. (Stiu ca nu e frumos, si nu agreeaza, dar scopul meu era sa retrag niste bani, de bonus am intrebat de curiozitate. N-am avut probleme de genul asta pe alte siteuri (mai ales Stars mi-a dat banii la orice ora, indiferent de ce bonusuri primisem).
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top