am strans cam 1000$ si as vrea sa reincep pokerul. ceva sugestii de mega super bonusuri de depunere si eventaul si ceva rakeback?
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 22 September 2011 - 11:48 AM
Posted 22 September 2011 - 12:15 PM
Daca nu ai inca un cont pe Titan, Dracula sau Mansion poti primi 200% pana la 2.000$ bonus la prima depunere + 50$ gratis folosind bonus code-ul corespunzator. Acces la turneele exclusive Scoaladepoker printre care turneul GRATUIT Scoaladepoker VIP $1.000 la care participarea este destul de redusa si necesita doar 50$ rake/luna. Programul VIP nu este de neglijat, iar daca joci mult poti negocia unul personalizat in timp. Nivelul jucatorilor banuiesc ca stii.. nu este unul foarte ridicat
Detalii despre promotie: http://www.scoaladep...-pana-la-2000/. Nu uita sa folosesti bonus code-ul corespunzator daca te hotarasti sa deschizi cont
Detalii despre promotie: http://www.scoaladep...-pana-la-2000/. Nu uita sa folosesti bonus code-ul corespunzator daca te hotarasti sa deschizi cont
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 22 September 2011 - 06:07 PM
Posted 22 September 2011 - 06:15 PM
yo zic sai pui pe 2 meciuri la Pariuri
Posted 22 September 2011 - 06:22 PM
Depune pe Unibet, cea mai rapida retragere o au ei si RNG bun.
Si trimite-le mail la suport sa le spui ca daca nu schimba rahaturile de turneuri turbo-turbate-rebuy pe care le au, retragi tot.
PKR are turnee frumoase, cele mai frumoase de pe orice site, dar RNG-ul te va distruge. Psihic si financiar. Mai ales psihic.
PKR are turnee frumoase, cele mai frumoase de pe orice site, dar RNG-ul te va distruge. Psihic si financiar. Mai ales psihic.
Posted 22 September 2011 - 06:39 PM
cam of topic dar +1 la comentul lui flavius
cat despre depuneri hmmm e greu de analizat dupa parerea mea unde e cel mai bine dar ca sfat cel mai bine ar trebui sa vezi ce soft iti place dupa care sa ceri cat mai multe pareri despre cum se joaca la cash sau turnee ca sa profiti la maxim de site.
De exmplu:
- pe pokerstars am facut depunerii si pentru mine unu e greu ca mereu pe river castiga adversaru si la cash si la turnee; acuma depinde si de nivelul fiecaruia de joc...
-pe 888 poker am jucat 8$ dati de ei gratuit si cred ca inca se mai pot primi 8$ gratuiti de amndoi jucatorii prin invitatie( daca vrei sa-ti faci cont te rog sa-mi dai un mail daca vrei sa iti trimit o invitatie pentru a primii amndoi cate 8$ gratuit - inca nu am testat aceasta promotie ca nu am avut pe cine sa invit), am jucat doar cash si un turneu dar am ramas incatat de cum merg lucrurile acolo si ma gandesc fac si o depunere sa vad daca pot scoate profit.
- titan poker recomandat si de bigf are promotii bune dar inca nu am facut depunere si am jucat doar la cateva turnee gratuite...
cat despre depuneri hmmm e greu de analizat dupa parerea mea unde e cel mai bine dar ca sfat cel mai bine ar trebui sa vezi ce soft iti place dupa care sa ceri cat mai multe pareri despre cum se joaca la cash sau turnee ca sa profiti la maxim de site.
De exmplu:
- pe pokerstars am facut depunerii si pentru mine unu e greu ca mereu pe river castiga adversaru si la cash si la turnee; acuma depinde si de nivelul fiecaruia de joc...
-pe 888 poker am jucat 8$ dati de ei gratuit si cred ca inca se mai pot primi 8$ gratuiti de amndoi jucatorii prin invitatie( daca vrei sa-ti faci cont te rog sa-mi dai un mail daca vrei sa iti trimit o invitatie pentru a primii amndoi cate 8$ gratuit - inca nu am testat aceasta promotie ca nu am avut pe cine sa invit), am jucat doar cash si un turneu dar am ramas incatat de cum merg lucrurile acolo si ma gandesc fac si o depunere sa vad daca pot scoate profit.
- titan poker recomandat si de bigf are promotii bune dar inca nu am facut depunere si am jucat doar la cateva turnee gratuite...
Posted 23 September 2011 - 11:03 AM
la stars sunt prea multi regulari zilele astea, iar la pariuri nu joc, nu ma consider neparat un pro in poker dar nici gambler nu sunt. prefer sa pot controla macar intr-o anumita masura ce fac cu banii mei. Ma gandeam sa incerc un ongame, eventual cu un rakeback decent.
Posted 23 September 2011 - 11:55 AM
iBZ, on 23 September 2011 - 11:03 AM, said:
la stars sunt prea multi regulari zilele astea, iar la pariuri nu joc, nu ma consider neparat un pro in poker dar nici gambler nu sunt. prefer sa pot controla macar intr-o anumita masura ce fac cu banii mei. Ma gandeam sa incerc un ongame, eventual cu un rakeback decent.
sa-mi fie cu iertare domnu IBZ
Posted 26 September 2011 - 01:17 PM
De aia si intreb, sa vad ce si unde ar fi cel mai profitabil si eventual sa nu se inchida platforma peste 2 luni
Posted 02 December 2011 - 03:08 PM
unde ai depus pana la urma? am luat si eu la ruleta la titan 800$ si m as baga din nou la poker.
Posted 02 December 2011 - 03:12 PM
Daca tot vrei sa depui undeva poti profita de oferta Scoaladepoker pe unul din celelalte site-uri - Dracula sau Mansion (pt. ca inteleg ca ai deja cont la Titan) - 50$ GRATIS +200% pana la 2000$ bonus la prima depunere (click pt. detalii)
Dar daca tot ti-ai facut un bankroll acolo ai putea profita de acest lucru chiar pe acel site... Nu inteleg de ce ai vrea sa-l schimbi..
Dar daca tot ti-ai facut un bankroll acolo ai putea profita de acest lucru chiar pe acel site... Nu inteleg de ce ai vrea sa-l schimbi..
Edited by bigf28, 02 December 2011 - 03:15 PM.
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 05 December 2011 - 03:22 PM
Nu am jucat decat putin la titan si nu m a dat pe spate ipoker, as vrea alta retea.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top