Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot
Freeroll

Titan/Dracula/Mansion - Welcome to SDP - 300$

freeroll

• You cannot reply to this topic
10 replies to this topic

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,151 posts
ScoalaDePoker invita pe toti cei care au cont prin link-urile noastre la Dracula Poker si nu au inca o depunere efectuata la un turneu GRATUIT, exclusiv cu premii de 300$. Astfel toti cei care au cont prin link-urile noastre si efectueaza prima depunere in perioada 1 - 20 Noiembrie (inclusiv) vor putea participa pe data de 27 Noiembrie la turneul "Welcome to SDP"

Pentru a deschide cont nou -- Dracula Poker
folositi bonus cod: 50gratis
poker bonus: 200% pana la 2000$ si 50$ gratis, depozit minim: 50$

Detaliile turneului:

site poker: Dracula Poker
nume turneu: Welcome to SDP
cand: 27 Noiembrie
ora 21:30 (ora Romaniei)
buy-in: 0$ - GRATUIT
premii: 300$
parola: nu necesita - pot participa doar cei care au cont prin link-urile noastre si efectueaza prima depunere in perioada 1 - 20 Noiembrie

Deschideti acum un cont la Dracula Poker folosind bonus code: 50gratis, efectuati o prima depunere de minim 50$ si pe langa participarea la acest turneu veti primi si un bonus de 200% pana la 2.000$ + 50$ GRATIS direct in contul vostru. De asemenea veti primi si 2 tickete pt. turneele de 2.500$ pentru noii deponenti - click aici pt. detalii precum si posibil alte tickete exclusive vorbind la suport inainte de efectuarea depozitului.

Pentru mai multe detalii despre aceasta promotie exclusiva - click aici

Nota: Turneul "Welcome to SDP" este valabil pentru toti cei care au cont prin link-urile noastre (indiferent de codul folosit la deschiderea contului) si care vor efectua prima depunere in perioada 1 - 20 Noiembrie (inclusiv)

Turneul poate fi gasit in lobby in sectiunea Tournaments > Freerolls

Posted Image

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,151 posts
Update: Pe langa Dracula Poker, turneul este valabil si pe celelalte site-uri partenere - Titan Poker, respectiv Mansion Poker

Astfel toti cei care au cont prin link-urile noastre la Titan Poker, Dracula Poker sau Mansion Poker si efectueaza prima depunere in perioada 1 - 20 Noiembrie vor putea participa la turneul exclusiv "Welcome to SDP" cu 300$ premii. Turneul va putea fi jucat pe oricare dintre cele 3 site-uri indeplinind conditiile, insa nu de pe mai multe in acelasi timp.

Pentru a deschide cont nou -- Dracula Poker

Pentru a deschide cont nou -- Titan Poker
folositi bonus cod: 50moca

Pentru a deschide cont nou -- Mansion Poker

Turneul are un numar minim de 10 jucatori pentru a avea loc asa ca nu asteptati pana in ultimul moment

angymitza

Centura Albastra

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 115 posts
as vrea sa stiu care sunt conditiile de retragere dupa ce se primesc cei 50$ gratis? Doar astia 50$ sunt blocati sau toata suma?

Edited by angymitza, 17 November 2011 - 12:32 PM.

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,151 posts
Vezi -- AICI (click)

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,151 posts
Cei eligibili pot participa la turneul din aceasta seara. Pe langa cei care au efectuat primul depozit in perioada precizata vor putea participa si cei care au generat minim 50$ in luna Noiembrie pentru ca turneul sa nu fie anulat. Multa bafta tuturor !

paicub

Centura Neagra 1 Dan

• Members
  • 211 posts

View Postbigf28, on 27 November 2011 - 03:41 PM, said:

Cei eligibili pot participa la turneul din aceasta seara. Pe langa cei care au efectuat primul depozit in perioada precizata vor putea participa si cei care au generat minim 50$ in luna Noiembrie pentru ca turneul sa nu fie anulat. Multa bafta tuturor !
trebuia sa participe doar cei care au depus. cred ca se gaseau 10 persoane in cele 3 camere

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,151 posts
Multumim pentru participare si felicitari castigatorilor:

Posted Image

Nu uitati! Pana pe 30 noiembrie puteti profita de oferta completa Scoaladepoker de pe Dracula Poker participand la turneul GRATUIT "Dracula Iarna 2012" (click pentru detalii) cu premii de 500$, pe langa un generos bonus la prima depunere de 200% pana la 2.000$ + 50$ GRATUIT

FlaviusD1

VIP

• VIP GOLD
  • 664 posts
pfaaaa si yo am cont la astia prin SDP ... la Titan si Dracula nu am ... lool ce sugus am luat :o

rebel

Centura Verde

• Members
  • PipPipPipPip
  • 78 posts
  • Interests:poker....play and win
felicitari aurelia :) oare cine e? nu am vazut-o pe chat :D
A avea vointa nu inseamna sa spui ce vrei, inseamna sa te ti de treaba!

Dacă te asezi la masă si nu stii cine este fraierul, fraierul esti tu

syte

VIP Level 1

• VIP Level 1
  • 217 posts

View PostFlaviusD1, on 28 November 2011 - 02:15 PM, said:

pfaaaa si yo am cont la astia prin SDP ... la Titan si Dracula nu am ... lool ce sugus am luat :o

lasa ca am luat eu loc 1 pt tine :))

darioboss27

Member

• Members
  • PipPipPipPip
  • 73 posts

View Postrebel, on 28 November 2011 - 02:19 PM, said:

felicitari aurelia :) oare cine e? nu am vazut-o pe chat :D

iti fac cunostinta cu ea daca vrei, e foarte sexy :wub:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users