Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

Sam Trickett castiga main eventul la Partouche Poker Tour

6 replies to this topic

bardy88

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 358 posts
  • Interests:POKER POKER SI IAR POKER :)
Sam Trickett (Titan Poker Team Pro) a fost în cea mai buna formă din viaţa sa pe parcursul ultimelor 18 luni dupa ce a castigat aproape 4.5 milioane dolari si acum el a adăugat încă 1.000.000 € după ce s-a impus la Partouche Poker Tour Main Event la Cannes weekendul trecut.

Trickett a ajuns la masa finală de nouă jucatori în septembrie, dar cum ar fi World Series of Poker Main Event, masa finală a fost amânată pentru câteva luni, în scopul de a încerca de a creşte hype, câştig mai mult din sponsorizare şi de expunere pentru jucători şi tur .

Fostul fotbalist profesionist a început ca lider la jetoane, dar fiecare dintre cei nouă jucători au fost foarte apropiati în jetoane şi oricine putea fi castigatorul turneului. Sambata nouă aspiranti au fost diminuati până la doar patru, cu eliminările lui Mads Wissing, Coussy Alexander, Alexander Dovzhenko, Mustapha Kanit şi "Big" Hairabedian Roger. Finală a revenit duminica dupa-amiaza pentru a încheia turneul, fiecare dintre cei patru supravieţuitori avand garantat de cel puţin € 300,000 pentru eforturile lor.

Ilan Boujenah a fost primul jucător care urmează să fie trimis la casierie pentru valoarea lui şi el a fost urmat pe uşă la scurt timp după aceea de către Oleksii Kovalchuk, un jucator care, la fel ca Trickett, de asemenea, a avut o uimitoare ascensiune in ultimele câteva luni având câştigat un Russian Poker Tour eveniment, o brăţară World Series of Poker şi IPT Nova Gorica Main Event. Acest lucru a lăsat până la Trickett si Behbehani Salman a se lupta pentru titlu.

Brit a început a fi nevoie să răstoarne un deficit de doi-la-unu şi rotiţi-l în jurul valorii de a făcut el, aşteptare timpul său, alegerea lui pete bine şi aplicarea constantă agresiune la oponentul său american talentat. Mâna finală a văzut un război preflop sensibilizare avea loc şi a avut ca rezultat în Behbehani toate in şi la risc, cu as-jack şi a găsit el însuşi împotriva zeci de buzunar Trickett. Cele cinci cărţi comune nu a reuşit să îmbunătăţească Behbehani şi american a fost eliminat pe locul al doilea.

Aceasta ultima victorie înseamnă că Trickett are mai mult de 6.4 milioane dolari în turnee castigate live şi a depăşit pe Roland De Wolfe şi Dave "Devilfish" Ulliott in topul all-time al al Marii Britanii si al Irlandei. Felicitări Sam Trickett.

Plăţi la masa finală:

1st: Sam Trickett: €1,000,000
2nd: Salman Behbehani: €600,000
3rd: Oleksii Kovalchuk: €379,760
4th: Ilan Boujenah: €300,000
5th: Roger Hairabedian: €230,000
6th: Mustapha Kanit: €190,000
7th: Alexander Dovzhenko: €160,000
8th: Alexander Coussy: €130,000
9th: Mads Wissing: €100,000

Edited by bardy88, 18 November 2011 - 02:39 PM.

SLOW PLAY DOESN'T PAY !!!

Haidet

Centura Albastra

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 100 posts
Daca tot postezi o stire ,tradu-o macar corect din engleza in romana,nu folosi google translate,mi se pare jignitor la adresa celor ce frecventeaza forumul sa postezi asa ceva..

Mâna finală a văzut un război preflop sensibilizare avea loc şi a avut ca rezultat în Behbehani toate in şi la risc, cu as-jack şi a găsit el însuşi împotriva zeci de buzunar Trickett

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,151 posts
Daca punea in engleza era mai bine? :rolleyes:

Multumim pt. stire bardy, o sa incerc sa corectez zilele astea

stroedaniel13

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 5 posts
Nu cred ca o duce rau cu 1 milion de dolari in plus :))

CrAzY

ULTRAS

• VIP Level 3
  • 339 posts
  • Interests:viata ultras
haidet eu zic sa te faci profesor :)) peace bardy
STEAUA eTerNo aMorE !

bardy88

Member

• Members
  • 358 posts
  • Interests:POKER POKER SI IAR POKER :)
Eu am facut acest post mai mult pentru ca m-a amuzat un comentariu de al lui Sam Trickett pe o retea de socializare in care spunea ca toata lumea se uita dupa el prin aeroport cand il vede cu cecul de un milion de euro. Mie mi s-ar fi parut ciudat ca lumea sa NU se uite dupa o persoana care se plimba cu un cec atat de mare si ca valoare si ca dimensiune...

http://www.filecaffe.com/?di=15RU

Recunosc ca stirea originala era in limba engleza si am folosit google translate pentru o traducere mai rapida si am apucat sa rectific doar greselile din primele 3 propozitii si la a 4-a era putin mai dificil si mi s-a parut ca se intelege cat de cat despre ce e vorba, e drept am facut acest lucru cam in graba pentru ca trebuia sa plec in oras.
In orice caz doresc sa-mi cer scuze tuturor membrilor forumului care s-au simtit ofensati de catre postul meu initial, mai ales lui Haidet :)
SLOW PLAY DOESN'T PAY !!!

Haidet

Centura Albastra

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 100 posts
stai linistit omule :)!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users