Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot
Freeroll

Din Freeroll in $86,247 si bratara PLO WCOOP

freeroll

• You cannot reply to this topic
No replies to this topic

Butu Mic

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,083 posts
Daca nu ai bankroll destul pentru a arunca banii in turnee mari, cateodata trebuie sa incepi sa joci pokerul cu aproape nimic, sau in cazul lui Matthew "MUSTFABET" Ashton, chiar nimic.

"Am invatat pokerul singur jucand turnee freeroll unde castigai 10c. Cand am avut destul sa joc sit-n-go de 11c am jucat, iar daca pierdeam tot o luam de la capat cu freerollurile, iar daca mergea bine, urcam in mize"

Asa a inceput povestea unui om care, ca si multe alte povesti de succes, nu a depus niciodata nici un cent in poker. Banii i-a adus freeurile, a transformat acei bani din freeuri in mai multi, si acei mai multi i-a transformat $86,247 si bratara PLO WCOOP

In acest moment, Ashton nu e strain meselor finale si banilor multi. Acestea fiind spuse, niciodata nu a castigat vre-un turneu la PokerStars. A terminat pe 2 de cateva ori in trecut, dar niciodata nu a castigat. Primul lui turneu castigat vreodata este $215 PLO 6-max event.

"De fiecare data te simti minunat sa faci masa finala, in special la WCOOP, si a fost frumos sa castig primul turneu la PokerStars"

Student la matematica Sheffield University, Ahston tocmai si-a luat liber un an de la studii pentru a juca poker si a calatori. Tinta lui acum este sa urce in Leaderboardul WCOOP.

Din moment ce acest castig de la WCOOP este cel mai mare castig al lui, au trecut doar cateva luni de cand a iesit pe 3 in SCOOP 8-Game event castigand $50,000.

"Normal eu joc 8-game mix si-mi place sa cred ca sunt un jucator bun la toate"

La doar 21 de ani, Ashton tocmai a terminat de vizitat Europa. A vazut in total 11 tari in aceasta excursie de neuitat in viata.

"Mi-ar placea sa devin tot mai bun si sa reusesc sa bat cele mai mari mixed cash games online"

Click aici pentru a deschide cont la PokerStars
Bonuscode Stars50
Bonus la prima depunere de 100% pana la 600$

Good things come with patience.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users