Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot
Freeroll

Titan Poker

freeroll

• You cannot reply to this topic
6 replies to this topic

Remus

Coordonator

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,516 posts
Titan Poker

100% pana la 500$ + 50$ GRATIS la primul depozit

- Deschide cont, depune minim 20$ si primesti:
+ 50$ gratuit direct in contul tau !
+ bonus 100% pana la 500$
+ GRATUIT, softul GAMECALC in valoare de 49.99 $
+ acces la turneul New Depositors - 600$ Freeroll
+ acces la turneul Weekly Depositors - 1200$ Freeroll
+ acces saptamanal la turnee gratuite cu premii in valoare totala de 1150$

zuki

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 14 posts
e rau ca daca ei bonusu nu mai faci retragere pana nu faci 3000 puncte ceia ce inseamna cam 1000$ si ceva luni de joc .si asta pentru 50$,cei de la tony nu au aceiasi regula aiurea.

andy9999

Member

• Members
  • 579 posts
pai nu poti retrage cei 50$ pana nu faci 3000 puncte, dar orice alti bani ii poti retrage linistit.
Hell is full... I came back.

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts

View Postzuki, on Aug 10 2008, 04:46 PM, said:

e rau ca daca ei bonusu nu mai faci retragere pana nu faci 3000 puncte ceia ce inseamna cam 1000$ si ceva luni de joc .si asta pentru 50$,cei de la tony nu au aceiasi regula aiurea.

Este vorba de 2500 si nu de 3000, in turnee ptr fiecare 1$ platit ca taxa primiti 17 puncte., la cash games difera in functie de rake-ul lasat si de ce nivel de vip sunteti. Deci la 10$ rake , faceti 170 de puncte. Se poate retrage si inainte dar cu conditita sa nu va atingeti de cei 50$. Sa zicem ca ai depus 20, primesti 50, ai 70$ si faci 170$, poti retrage oricand 100$

zuki

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 14 posts
ms pentru explicati ,am avut 250$ am vrut sa scot si n-am putut ca nam punctele n-am stiu faza ca trebuie sa scot doar 200 ca pot daca las 50$ in balanta am sa mai incerc daca ii mai fac,la masa faci greu tare punctele ca stiu ca eu pe toata suma jucata am facut cam 100 si ceva de puncte.imi pare rau ca iam lasat pe toti la masa ca n-am stiut,ms de raspuns

zuki

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 14 posts
apropo sa-mi zici si mie turneu care pt.1$ iti da 17 puncte ca eu nu l-am gasit o fi ascuns ca la mine la turnee da maxim 1 punct pe 1$

Razvan

Poker Amateur

• Members
  • 639 posts

View Postzuki, on Aug 11 2008, 02:35 PM, said:

apropo sa-mi zici si mie turneu care pt.1$ iti da 17 puncte ca eu nu l-am gasit o fi ascuns ca la mine la turnee da maxim 1 punct pe 1$

:))

1$fee adica intrarea e 10$+1$ = 17puncte :)

eu am facut alea 2500 de puncte intr-o saptamana , relativ usor daca nu ai bad beats
Tot ce poti face e sa incerci , soarele va straluci si pe strada ta!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users