Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

Softuri ajutatoare in poker

24 replies to this topic

Poll: softuri ajutatoare (50 member(s) have cast votes)

Folositi soft-uri ajutatoare in poker?

1. Da (7 votes [13.73%])

Percentage of vote: 13.73%

2. Nu (44 votes [86.27%])

Percentage of vote: 86.27%

Vote Guests cannot vote

rebel

Centura Verde

• Members
  • PipPipPipPip
  • 78 posts
  • Interests:poker....play and win
lol...e prima data cand topicul si chiar eram interesat dupa ce am vazut titlul,nu folosesc si nu am folosit niciodata nici un program si ma gandeam ca voi gasi aici niste raspunsuri,....dar cum e caracteristic romanesc am gasit "caterinca" :D nu prea stiu nimic despre programele ajutatoare dar daca se rezuma doar la calcularea sanselor nu le vad prea utile...e destul de usor sa le calculez si singur. Am vazut pe pokerstars pe site ca sunt enumerate cateva zeci de programe,cele acceptate si cele interzise. Sper sa posteze si cineva care foloseste si sa ne explice mai bine in ce fel il ajuta.
A avea vointa nu inseamna sa spui ce vrei, inseamna sa te ti de treaba!

Dacă te asezi la masă si nu stii cine este fraierul, fraierul esti tu

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,151 posts
Eu acum 3 ani jumatate cand am deschis acest topic nu ma refeream la softurile care iti calculeaza sansele, alea sunt o mare prostie parerea mea si cred ca e una generala.. Ma referam la softurile de tipul PokerTracker, Holdem Manager, Poker Ace care se bazeaza in special pe informatii. Practic pe masura ce joci iti construieste o baza de date cu informatii despre adversar acestea fiind afisate direct la masa de joc. De asemenea te pot ajuta sa-ti analizezi propriul joc, putand observa mai usor unde gresesti mai des. Asta pe scurt spus.. informatii despre fiecare cel mai usor gasesti pe site-urile lor...

Mai toate au si varianta trial pentru a putea fi incercate gratuit. Personal cred ca pot fi intradevar de ajutor insa mai mult de la un anumit nivel incolo...

P.S. Lista cu softurile permise/interzise pe Stars o gasesti si aici: http://www.scoaladep...ru-poker-stars/ - dar e bine sa mai verificati din cand in cand sa nu se mai fi schimbat cate ceva

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
@rebel: nu este greu sa gasesti informatie pe net (despre tot ce te intereseaza). daca jucati cash (mai sus de nl10), familiarizati-va cit mai urgent cu holdem manager sau poker tracker, ca n-aveti sanse prea mari fara ele.

Edited by Theofil Marinescu, 13 December 2011 - 09:58 PM.

racorel

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 27 posts
nu cred ca iti folosesc la ceva...nu am incercat dar ma gandesc daca ajungi candva la un turneu live si tu esti invatat cu soft-uri atunci ce faci???o sa iti fie greu sa joci fara..parerea mea

bambas

Centura Verde

• Members
  • PipPipPipPip
  • 89 posts
la cum se joaca acum poker online (bingopoker) poti sa ai toate softuri posibile ca tot degeaba

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users