Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

Sesiune ring - Video

• You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

DoiCromoY

Centura Verde

• Members
  • PipPipPipPip
  • 79 posts
Iata si sesiunea de ring promisa. Il astept pe bigf28 dar si pe altii sa imi spuna unde gresesc. Dar nu cu comentarii de genul: joci prea loose, vezi prea putine flop-uri, dai raise-uri prea mici etc.. ci direct pe mana in cauza. Minutul 14, trebuia limp cu XX. Cbet mai mare etc.

Filmul are 1 ora si 9 minute si 200 MB.

Direct link: Sesiune Ring 1

Torrent: Sesiune ring torrent

Borbo

Centura Portocalie

• Members
  • PipPipPip
  • 67 posts
In primul rand tin sa spun ca am vazut filmul azi noapte pe la 3 deci sper ca nu am notat aiureli...

Masa 1 (cea din stanga)

min. 12 - Raise 2/3 cu 56 ca sa stii cum stai, la reraise e fold.
min. 20 - E preferabil sa iesi UTG
min. 26 - 3 au dat call, te astepti la un A la unul din ei.dc vrei cbet poti sa dai dar eu nu as mari potul.Callul pe river nu-l inteleg.Acel A pe flop putea sa te scape...
Faza cu reloadul a fost supertare, si eu am patit acelasi lucru :D.
min. 40 - Nu stiu multa franceza dar astia au facut schimb de nr. de tel. =)).
min. 56 - Imaginea nu se schimba dupa o mana, mai ales ca ai dat raise cu AA, asta nu te face loose.
min. 1:00 - Eu as plati cu 2 perechi.

Masa 2 (cea din dreapta)

min. 41 - Raise cu K10? mai devreme nici limp.
min. 50 - De ce nu limp cu KJ?
min. 1:05 - Raise cu QJ (pe flop dc tin eu bine minte).

Ca o remarca generala, dupa o sesiune de o ora, la 2 mese, nu am vazut niciun bluf, parca un singur steal... mai sus dc te miros baietii ca joci atat de solid te mananca de viu. I'm no expert la mesele astea mari, nu pot sa le suport, joc in general la max 6 sau HU. La astea iti trebuie un joc mai tight decat al meu (dar mai loose decat al tau :P) si multa rabdare.Hai ca am vb prea mult si mi s-a facut chef de o carte...

Bafta la mese!
"In every single hand it's 99% luck against 1% skill but when playing enough hands it becomes 99% skill and 1% luck!"

DoiCromoY

Centura Verde

• Members
  • PipPipPipPip
  • 79 posts
Merci pentru ca ti-ai facut timp sa te uiti peste film.

Asa e nu am blufat pentru ca stiu ca sunt foarte multi calling stations. In plus nu am DELOC experienta la ring. Am jucat de cateva ori ring la mize de 5/10 centi acum vre-o 2 ani cand eram la inceputurile poker-ului, am pierdut aproape de fiecare data asa ca am renuntat al ring. Poate ii voi mai acorda o sansa, dar pana atunci voi juca tight.

min. 12 - Raise 2/3 cu 56 ca sa stii cum stai, la reraise e fold.
Am dat un raise mai mic decat 2/3 pentru ca vroiam sa dea call. Min bet intr-un pot asa mare era clar ca nu are mare lucuru.

min. 20 - E preferabil sa iesi UTG
Mda ai dreptate. Cum ziceam nu cunosc secretele ring-ului

min. 26 - 3 au dat call, te astepti la un A la unul din ei.dc vrei cbet poti sa dai dar eu nu as mari potul.Callul pe river nu-l inteleg.Acel A pe flop putea sa te scape...
Faza cu reloadul a fost supertare, si eu am patit acelasi lucru biggrin.gif.

Era o masa foarte loose. Aproape la fiecare mana erau poturi de $20+. Ma asteptam sa plateasca raise-ul meu cu un range mare, care sa nu includa neaparat un A. Era un flush draw pe flop si mi-a fost greu sa cred ca cineva cu un A nu va da bet. Check pe turn - aici spuneam ca si eu am ratat board-ul. M-am gandit ca all in pe river reprezinta un bluff pentru ca am dat check pe turn. Daca as fi dat si pe turn un bet si apoi primeam all in pe river atunci cred ca ma puteam arunca.. desi daca dadeam bet-ul pe turn cresteam pot-ul prea mult si eram cam commited. Mda aici am gresit-o.

min. 1:00 - Eu as plati cu 2 perechi.
Era bet pot (chiar putin peste pot). M-am gandit ca nu ar face un bet asa mare doar cu o pereche, iar daca avea si el 2 perechi cel putin, eram batut pentru ca aveam cele mai mici doua perechi. Ramaneau doar 2 variante: flush sau bluff... Potul era prea mic asa ca am zis ca nu merita sa platesc ca sa aflu. Weak play iar? :D

min. 41 - Raise cu K10? mai devreme nici limp.
Ma cam saturasem de atatea fold-uri. Am scperat ca un raise de la un jucator tight din middle position ii va arunca pe toti. Nu a fost asa :)

min. 50 - De ce nu limp cu KJ?
Early position. Deja aveam un limper in fata. Dupa mine sigur mai urmau si alti limperi si probabil un big raise din late position sau din SB sau BB. De obicei asa se intampla la turnee...

min. 1:05 - Raise cu QJ (pe flop dc tin eu bine minte).
Weak play iar. Cred ca mi-a fost frica sa nu fac vre-o prostie tocmai acum la sfarsitul sesiunii. Din auzite stiu ca atunci cand iti propui sa termini sesiunea tinzi sa joci cateva maini mai loose, parca pentru a vrea sa obtii profit chiar atunci pe final.

Merci inca o data pentru ca ti-ai facut timp sa te uiti peste film. Probabil voi mai juca ring mai ales daca il mai vad la mese pe BiTouBi :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users