Merita vazut, e despre un pustan si un jucator vechi care-si combina fortele
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 14 May 2008 - 01:03 PM
Good things come with patience.
Posted 14 May 2008 - 11:26 PM
Posted 15 May 2008 - 09:24 AM
Inteleg ca l-ai vazut.... Mi-a placut gestul desi sper final s-a transformat in personajul rau....
Posted 15 May 2008 - 01:36 PM
L-am vazut si eu astazi, un film interesant dar nu iesit din comun, un film foarte comercial (poker stars, bellagio, wpt).. un fel de mergeti la poker stars sa jucati calificari la WPT.
Youtube Video ->Original Video
Posted 15 May 2008 - 04:14 PM
Am observat si eu reclamele (exagerate) dar banuiesc ca asa si-au permis sa-l faca.
Posted 26 May 2008 - 02:50 PM
A vs JJ
table : A 3 3 4 4
pe river JJ all-in , AA call & muck => "nice hand tommy"
E de "rahat" faza asta
A stricat filmul, serios
table : A 3 3 4 4
pe river JJ all-in , AA call & muck => "nice hand tommy"
E de "rahat" faza asta
A stricat filmul, serios
Posted 26 May 2008 - 03:29 PM
Asa este, hai sa fim seriosi, sa fi fost la WSOP , la HU, nu as fi facut asta si nu cred ca ar fi facut nimeni asa ceva, o sansa ca asta ai poate odata in viata mai ales ca acum sunt o gramada de jucatori inscrisi.
Posted 26 May 2008 - 03:44 PM
el avea speranta ca este jucator bun, si mai are timp sa faca o figura frumoasa. In schimb alalaltul era prea batran si cu interdictie in poker de la nevasta-sa
Asa ca.... Eu unul nu as fii dat mana aia nici in 1000 ani
Posted 26 May 2008 - 08:53 PM
Toate filmele de poker sunt identice. Am vazut acest deal si nu m-a surprins faptul ca este IDENTIC cu un alt film din 2007 daca nu ma insel. All in se numeste:
Posted 26 May 2008 - 10:29 PM
Am deschis un topic si despre All in. Defapt am deschis cate-un topic despre toate filmele poker/gambling care le-am vazut (si care mi le-amintesc bine?nteles
)
Din pacate asa e cum zici. Ca toate sunt identice.
Din pacate asa e cum zici. Ca toate sunt identice.
Posted 24 June 2008 - 02:39 PM
Tot caut filmul de cateva sapt pe ODC dar nu am gasit nimic! Exista varianta dvx? sau e ceva filmat prin cinematografe!
Posted 24 June 2008 - 04:06 PM
vezi pe torrente .... odc e vechi
Tot ce poti face e sa incerci , soarele va straluci si pe strada ta!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top