P.S. Remus, fa un merge la posturi daca nu e ok asa cu fiecare film in parte, dar nu puteam sa pun toate filmele intr-un loc, ca si tu ai inceput topicul cu numele filmului
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 14 May 2008 - 01:05 PM
Film nou, inca nu l-am vazut ca-l astept in format HD. Daca l-a vazut careva.... postati 
P.S. Remus, fa un merge la posturi daca nu e ok asa cu fiecare film in parte, dar nu puteam sa pun toate filmele intr-un loc, ca si tu ai inceput topicul cu numele filmului
Te-am copiat
Good things come with patience.
Posted 14 May 2008 - 11:24 PM
ButuMic, on May 14 2008, 02:05 PM, said:
Film nou, inca nu l-am vazut ca-l astept in format HD. Daca l-a vazut careva.... postati 
Te-am copiat 
L-am vazut
Tot ce poti face e sa incerci , soarele va straluci si pe strada ta!
Posted 15 May 2008 - 12:02 AM
Posted 16 May 2008 - 10:45 AM
Un film destul de interesant, care apropo, a aparut si in format DVD. Este vorba despre un grup de 6 studenti care se antreneaza pentru a deveni experti in numaratul cartilor, fapt ce-l vor pune in practica in cazinourile din Las Vegas la mesele de blackjack. Filmul este bazat pe fapte reale.
Youtube Video ->Original Video
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 16 May 2008 - 11:46 AM
Posted 16 May 2008 - 12:18 PM
Pai la "21" ma refeream
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 16 May 2008 - 01:02 PM
My bad. Nu m-am uitat la filmuletul ce l-ai pus ca imi merge greu netul la lucru
Good things come with patience.
Posted 02 September 2010 - 10:53 AM
mega film, cel mai tare pe care l-am vazut in viata mea
Posted 02 September 2010 - 03:24 PM
Va recomand si filmul "Lucky You" celor care poate nu l-ati vazut inca.Un film foarte frumos despre poker.
Pokerul nu e un joc de noroc!!!E un sport al mintii...
Posted 02 September 2010 - 03:30 PM
Si sa nu uitam de "Rounders".Un alt film de top despre poker.
Posted 02 September 2010 - 03:31 PM
2smartforu, on 02 September 2010 - 03:24 PM, said:
Va recomand si filmul "Lucky You" celor care poate nu l-ati vazut inca.Un film foarte frumos despre poker.
adica: http://www.scoaladep...dpost__p__14315
P.S. vezi ca e topic pt. fiecare: http://www.scoaladep...er-si-gambling/
Edited by bigf28, 02 September 2010 - 03:34 PM.
Posted 02 September 2010 - 03:55 PM
Oups...my bad!
incercam doar sa-i ajut pe cei care nu au aflat de ele inca.
Posted 02 September 2010 - 04:01 PM
np... daca ai ceva info in plus sau mai stii si altele poti oricand posta in topicul aferent
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top