Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot
Freeroll

Poker Plex (iPoker) - Calificare 2,5 Mil $

freeroll

22 replies to this topic

Remus

Coordonator

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,516 posts
Poker Plex este un nou site din reteaua iPoker. In data de 5,6 si 7 Septembrie este un turneu in lobby:

NFL2008 2,500,000$ Satellite
Buyin: 1$
Locul 1 se califica la turneul cu premii in valoare totala de 2,5 milioane $. Deoarece site-ul este foarte nou nu sunt inscrisi decat 6 jucatori. (trebuiesc minim 10) . Din pacate turneul este foarte dimineata la ora 5 insa premiul mi se pare mai mult decat atractiv.

Click aici pentru a deschide cont la Poker Plex

Depozit minim 20$. Toti jucatorii care fac primul depozit vor putea participa la turneul freeroll din 30 Sept, unde castigatorul va primi un rolex. Alti 3000$ se vor acorda urmatorilor clasati

Attached Files

• Attached File  plex.jpg   48.47K   22 downloads

andy9999

Member

• Members
  • 579 posts
I'm in. bafta.
Hell is full... I came back.

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
Felicitari lui Andy pentru calificarea la turneul de 2,5 milioane !

Rezultatele primului turneu de la Poker Plex:
Buyin: 0,90$ + 0,10
Total jucatori: 16
Total buyinuri , rebuyuri si addonuri: 48,6$
Premii: Locul 1, calificare directa la turneul 2,5 milioane $ garantat din 7 Septembrie, valoare buyin: 1580$

Urmatorul turneu maine dimineata la 5 !

andy9999

Member

• Members
  • 579 posts
ms mult de tot.
a fost destul de greu dar am reusit.
ii incurajez si pe altii sa joace, nu de alta dar cu 1$ sa intri la buyin de 1580$ se merita.
apropo, ce imi plac turneele cu rebuy cand iau loc bun si nu tre sa fac niciunul(rebuy) :D

Guest_kataboss_*

• Guests
Felicitari
Ma bagasem si eu insa am ajuns abia pe la 6 acasa (asta e! inca e vara pe litoral!) si deja iesisem! Poate maine!

SilviuRO

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 145 posts
nu poti sa dai unregister ca sa primesti bani aia 1500 $ ?

andy9999

Member

• Members
  • 579 posts
sincer nu am incercat, dar in mod sigur daca as da unregister mi-ar da tokenul pt turneu si atat.
eh, lasa ca poate asta e sansa vietii :D
sper sa ajung ITM si de acolo nu mai e asa de greu, looool.

Guest_kataboss_*

• Guests

View Postandy9999, on Sep 5 2008, 03:09 PM, said:

sincer nu am incercat, dar in mod sigur daca as da unregister mi-ar da tokenul pt turneu si atat.
eh, lasa ca poate asta e sansa vietii :D
sper sa ajung ITM si de acolo nu mai e asa de greu, looool.
sa aveti bafta cei care veti lua parte la turneul asta (stiam ca mai era cel putin inca unul, catalinfr parca)... apropo... pe la cati inscrisi sunt asteptarile ca vor fi? peste 2000?

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,188 posts
Poate sa-mi transfere cineva 3$ pe Poker Plex, pentru ca nu vreau sa depun acum si nici nu stiu sigur daca voi putea juca in dimineata asta? :rolleyes: Dau 10 RON in Moneybookers.

andy9999

Member

• Members
  • 579 posts

View Postkataboss, on Sep 5 2008, 03:43 PM, said:

sa aveti bafta cei care veti lua parte la turneul asta (stiam ca mai era cel putin inca unul, catalinfr parca)... apropo... pe la cati inscrisi sunt asteptarile ca vor fi? peste 2000?
cred ca vor fi sub 2000.
tias da 3$ dar din pacate cred ca trec vreo7 zile pana aproba astia sa transferi bani pe ipoker :mellow:

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • 41,188 posts
Serios? Chiar nu stiam asta. Merci oricum :)

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts

View PostSilviuRO, on Sep 5 2008, 12:47 PM, said:

nu poti sa dai unregister ca sa primesti bani aia 1500 $ ?

Uite de aia nu are ursu coada... dar daca face masa finala ? eu sincer nu as da unregister nici daca as putea... ma bucur la 1500$ si in schimb ratez o sansa sa castig 500.000$. Data trecuta florin ala facuse buyin direct dupa ce castigse la nu stiu ce turneu 4k , ceva de genu asta. Omu a avut bulan, a jucat bine si a luat 124k. Sincer este o sansa extraordinara sa poti juca un satelit la banii astia, multi nu isi dau seama, cei vechi stiu ca o oferta ca asta apare odata la 1 an sau 2 ;)

andy9999

Member

• Members
  • 579 posts
ehe, asa ceva nam mai prins.
eu de cand tot zic ca vreau sa castig intrari la turnee mari.
daca ar fi sa platesti buyin la turnee mai mari nu prea leai juca caci costa mult,
dar asa ai castigat intrare la unul, mai castigi la altul si poate unul tot o sal castigi si de acolo se schimba totul. daca ma calific si sambata la ala de 250k garantat de pe cake o sa joc la 2 turnee majore, deci sunt deja 2 sanse :D . sper sa fie bine si bafta si voua.

P.S. pt remus- ursul nu mai are coada caci a fost pacalit de vulpe si nu invers.loooooooool

Razvan

Poker Amateur

• Members
  • 639 posts
Felicitari ... intr-o saptamani ne chemi sa bem , si tu si butu si mai erau 2-3 care s-au calificat :)
eu doar pot zice .. F*** BCR :)
Tot ce poti face e sa incerci , soarele va straluci si pe strada ta!

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
M-am calificat si eu :) nick: KenRummy
Turneul de azi a fost mult mai greu ca cel de ieri, au participat 24 de jucatori si s-au facut rebuyiuri, adonuri etc. in val de aprox 120$. Sper duminica sa prind un loc in bani. Din ce stiu se va juca super agresiv.

Ultimul turneu de calificare este maine dimineata la 5. Sfatul meu este sa incercati sa il jucati, nu se stie niciodata de unde sare iepurele.

andy9999

Member

• Members
  • 579 posts
felicitari remus :D

Guest_gabyy007_*

• Guests
Felicitari ! :)

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
Mersi mult, sper sa se mai califice careva de la noi de pe forum maine dimineata. Mai joaca cineva de la noi de pe forum in afara de Andy, Butumic si eu ?

SilviuRO

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 145 posts
remus trebuie sa ai bulan ca sa intri in primi 20 cum a intrat florin atuncea dar faza e ca la turneele mari participa multi pro :) si de aia nu prea e loc dar daca ai bulan nu se stie niciodata

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts

View PostSilviuRO, on Sep 6 2008, 01:05 PM, said:

remus trebuie sa ai bulan ca sa intri in primi 20 cum a intrat florin atuncea dar faza e ca la turneele mari participa multi pro :) si de aia nu prea e loc dar daca ai bulan nu se stie niciodata

Da, stiu, am jucat acum 2 ani un turneu de 500k pe Titan. M-am calificat atunci cu bulan, jucasem un satelit si a cazut softul celor la titan, mai eram vre-o 15 persoane, primii 5 se calificau la turneu. Si pentru ca le picase site-ul au hotarat sa ne lase pe toti sa participam la turneu. S-a jucat super agresiv si nu am avut nici o sansa. Totusi daca prinzi o zi buna si iti intra cartile e posibil orice.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users