hai sa fim seriosi, fiecare are unele rezultate in poker, aici ma refer strict la turnee nu castiguri in bani. avand unele rezultate inseamna ca suntem si noi in stare de ceva. ei daca am stabilit astea nu mai ramane decat sa ne ajute putin si cartea si poate facem ceva.
bafta la toti.
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 06 September 2008 - 12:27 PM
Hell is full... I came back.
Guest_kataboss_*
Posted 06 September 2008 - 01:14 PM
Guest_kataboss_*
Remus, on Sep 6 2008, 11:27 AM, said:
Mersi mult, sper sa se mai califice careva de la noi de pe forum maine dimineata. Mai joaca cineva de la noi de pe forum in afara de Andy, Butumic si eu ?
eu sunt ala care a avut nesansa sa piarda cu j j la 10 10... ala a fost momentul cheie pentru mine
dar maine dimineata schimb strategia pentru prima ora de joc
Posted 06 September 2008 - 01:24 PM
Nu am uitat
ca ai fost primul care m-a felicitat. Apropo de 10 10 , am vazut aseara extraordinar de multi decari pe mese. Man, prima ora allin la greu, faci 10-12k si te opresti, mai faci addon dupa care iti faci jocul.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

This topic is locked

Back to top