| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 15 May 2008 - 04:15 PM
Greu de gasit, subtitrare nici gand
. Actori super (Michael Madsen unul dintre ei)
Good things come with patience.
Posted 16 May 2008 - 11:07 AM
ButuMic, on May 15 2008, 05:15 PM, said:
Greu de gasit, subtitrare nici gand
. Actori super (Michael Madsen unul dintre ei)
Filmul il mai gasesti, dar cu subtitrarea ma chinui de ceva timp. Oricum pare un film destul de bun, insa cam comercial
Youtube Video ->Original Video
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 24 July 2008 - 12:19 PM
Eu am dat de film, insa in suedeza.Daca cumva gaseste careva subtitrarea la el rog sa dea un mesaj sau sa o lase aici
Mersi !!!!!!!
Posted 25 July 2008 - 12:09 AM
eu lam gasit in engleza de multtimp, sincer eu nu caut subtitrari la filme, in engleza sunt foarte bune. daca intereseaza pe cineva si daca remus considera ca nu e reclama gratuita recomand movieshares.co.uk sau quicksilverscreen.com . eu aici urmaresc toate filmele online.
Hell is full... I came back.
Posted 27 June 2010 - 03:23 PM
Ma poate ajuta cineva cu un link spre acest film(cei ce l-au gasit)?
Chiar sunt curios sa-l vad,dar nu dau de el!
Chiar sunt curios sa-l vad,dar nu dau de el!
Posted 27 June 2010 - 04:33 PM
Filmul il mai gasesti, dar cu subtitrarea ma chinui de ceva timp. Oricum pare un film destul de bun, insa cam comercial
Multumesc
Edited by GeorgeAA, 27 June 2010 - 04:34 PM.
Posted 27 June 2010 - 05:25 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top