De ieri nu mai reusesc sa intru pe red kings. A mai patit cineva? Imi zice ca nu gaseste serverul...
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 01 October 2008 - 05:02 PM
"In every single hand it's 99% luck against 1% skill but when playing enough hands it becomes 99% skill and 1% luck!"
Posted 01 October 2008 - 07:02 PM
Si ieri si astazi am jucat pe red kings intre orele 13 si 18. Nu am avut nici o problema
Atentie! Am observat ca da un mesaj de eroare de genul ca nu se poate conecta la server in momentul in care downloadez ceva si am banda "ocupata" in mare parte
Atentie! Am observat ca da un mesaj de eroare de genul ca nu se poate conecta la server in momentul in care downloadez ceva si am banda "ocupata" in mare parte
Posted 02 October 2008 - 11:17 AM
Ceva probleme sigur au avut. Acum nu le merge siteul.Pana la urma m-am conectat la serveer dupa ce am reinstalat programul.
"In every single hand it's 99% luck against 1% skill but when playing enough hands it becomes 99% skill and 1% luck!"
Posted 02 October 2008 - 05:45 PM
Poti sa-mi spui si mie dc merge PT3 pe red kings? M-am uitat pe site dar nu era foarte clar, am inteles ca varianta comerciala o sa-l suporte dar nu era foarte clar... Tu ce programe folosesti?
Posted 03 October 2008 - 02:09 PM
PT3 merge dar fara hud... deci cam naspa
PT2 merge cu hud cu tot dar cred ca nu merge pe minitables si merge doar pt ring
Holdem Manager merge cu hud cu tot dar ami trebuie sa cumperi un program ongame hand grabber pt ca holdem manager nu stie sa citeasca mainile din baza de date ongame :/
Eu nu folosesc nici un program pt ca joc doar sng-uri si turnee pe ongame
PT2 merge cu hud cu tot dar cred ca nu merge pe minitables si merge doar pt ring
Holdem Manager merge cu hud cu tot dar ami trebuie sa cumperi un program ongame hand grabber pt ca holdem manager nu stie sa citeasca mainile din baza de date ongame :/
Eu nu folosesc nici un program pt ca joc doar sng-uri si turnee pe ongame
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top