Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot
Freeroll

Euro Kings 2008 – Liga de Poker EuroKings Fotbal

freeroll

• You cannot reply to this topic
57 replies to this topic

Borbo

Centura Portocalie

• Members
  • PipPipPip
  • 67 posts
Eu iar m-am facut praf... nu-mi iese jocul deloc la MTT.
"In every single hand it's 99% luck against 1% skill but when playing enough hands it becomes 99% skill and 1% luck!"

Guest_gabyy007_*

• Guests
Doar 1 punct dupa turneul de aseara pentru Romania in acest moment suntem pe locul 3 in grupa dar la egalitate de puncte cu celelalte doua clasate in fata noastra Italia si Franta toate 3 avand cate 4 puncte !
Eu personal pe locul 11 ,cel mai bine clasat dintre romani :P

DoiCromoY

Centura Verde

• Members
  • PipPipPipPip
  • 79 posts
bah.. nu stiam ca astazi incepe mai devreme turneul. L-am ratat. Nici nu m-am inscris

Borbo

Centura Portocalie

• Members
  • PipPipPip
  • 67 posts
Probabil nu au vrut sa intre peste meciuri.Eu am jucat si am iesit in puncte... 39 sau 49 ceva de genul... mult ghinion si nervi bine macar ca imi merge bine la ring.
"In every single hand it's 99% luck against 1% skill but when playing enough hands it becomes 99% skill and 1% luck!"

Guest_gabyy007_*

• Guests
la fel si eu am uitat de turneu ,am intrat dupa ce incepuse si nu eram inregistrat s-au dus sansele mele la top 10 :angry:

Remus

Coordonator

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,516 posts
Exact aceasi problema si la mine, nu am stiut ca incepe devreme, puteau sa dea si ei un reminder cu o zi inainte.

Guest_gabyy007_*

• Guests
Romania a ratat calificare mai departe din pacate :(

Guest_gabyy007_*

• Guests
Nu uitati astazi ora 21 urmatorul turneu al ligii ! ;)

Cristi

Centura Galbena

• VIP Level 1
  • PipPip
  • 28 posts

View Postgabyy007, on Jun 9 2008, 03:18 PM, said:

Romania a ratat calificare mai departe din pacate :(
Poate la Euro sa avem clasamentul de la poker citit invers si atunci s-ar mai sterge din amaraciunea de aici. :D

DoiCromoY

Centura Verde

• Members
  • PipPipPipPip
  • 79 posts
Dupa un inceput bun in prima etapa, restu le-am facut varza. Aseara iar am iesit repede. Aveam de gand sa fac putin gambling la inceput, ori sa fac un stack de 5000 ori sa ies pentru a putea invata pt licentza (scuze :P). KJs de pe SB. flop K si 2 romburi. Aveam top pair si flush draw. Fara straight draw-uri evidente. Era un flop perfect. Bet 1/2 pot fiind gata sa ma "comit" pe el. Imediat am luat un raise si un call. Era clar, cel putin unu din ei avea set. Nu fusese raise preflop, potul era in continuare mic, nu investisem decat 80 chipsuri puteam sa renuntz, dar am zis ca e momentul pt gambling. All in si am fost platit de amandoi. Unul avea doar KQ. Mai bun ca mine dar nu avea draw-ul la culoare. Celalalt set de sesari. Ma asteptam sa dau intr-un set. Nu intra culoarea si cel cu setul castiga.
I'm out...

CDPokerVIP

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 435 posts
bafta tuturor eu nu particip:((
Daca ai pierdut ceva stai linistit,nu ai pierdut mult,daca ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut totul,daca ai pierdut totul…traieste-ti viata oricum nu mai ai ce pierde…

Korupt

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 33 posts
momentan sunt pe locul 13 (Alfarom) in clasamentul general, am sanse sa intru in primii 10 si sa castig unul din premiile importante.

sper ca acest numar 13 sa fie cu noroc si pt echipa nationala (sa castige deseara), dar si pt mine :D.
pacat ca in al 2lea turneu am iesit foarte repede si nu am obtinut nici un punct, ca probabil eram mai bine clasat acuma.

Guest_gabyy007_*

• Guests
loc 5 ieri si loc 14 la general ...mare pacat ca nu am participat la o etapa :angry:

Korupt

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 33 posts
felicitari.
eu sunt locul 9 momentan. sper sa ma clasez cat mai sus in ultimul turneu si sa termin in primii 10 la final.
bafta! si sper sa terminam amandoi in primii 10 :D

Guest_gabyy007_*

• Guests
ptr mine e cam greu un top 10 daca nu reusesc o clasare cat de cat apropiata de cea de la ultimul turneu ,dar voi incerca sa vedem ce o sa iasa ,bafta si tie

Korupt

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 33 posts
din pacate am iesit pe locul 62. am acumulat prea putine puncte ca sa raman in primii 10 in clasamentul general.
bafta celor care mai sunt in joc.

Guest_gabyy007_*

• Guests
Loc 17 ieri dar din pacate nu a fost de ajuns ca sa pot intra in top 10 la general doar loc 12 :(! Daca jucam si etapa 2 poate intram :angry: dar au tb ei sa puna turneul la ora 16 :angry: Cu 50 puncte in etapa 2 eram pe primul loc la final :angry:

PS:Remus sterge postul urmator nush ce am vrut sa fac :P

Guest_gabyy007_*

• Guests

View Postgabyy007, on Jun 24 2008, 03:27 PM, said:

Loc 17 ieri dar din pacate nu a fost de ajuns ca sa pot intra in top 10 la general doar loc 12 :(! Daca jucam si etapa 2 poate intram :angry: dar au tb ei sa puna turneul la ora 16 :angry:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users