Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot
Freeroll

Jbet Poker - Calificari APT

freeroll

34 replies to this topic

Remus

Coordonator

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,516 posts
Jbet poker este un site al retelei Microgaming, din sursele mele este detinut de cei care s-au ocupat de W3D, designul paginii de web seamana izbitor cu cel de la fostul W3D, char au imprumutat un banner. Ce vroiam sa va zic este sa nu aveti prea multa incredere in ei. Prezint acest site deoarece au niste turneele freeroll de calificare la APT. Cei de la JBet au trimis o gramada de jucatori la Asian Poker Tour, iar turneul de anul trecut din Filipine a fost castigat de David Saab, jucator al JBet Poker.

Turneele freeroll de calificare au loc din 2 in 2 ore. Participarea la aceste turnee este foarte redusa si merita sa incercati, nu se stie de unde sare iepurele.
Turneele le gasiti la: Scheduled Tournaments / Special

Castigatorii turneelor se califica la turneul 2451782 , JBETPOKER/APT din 22 Ianuarie ora 14.00 - ora Romaniei

Click aici pentru a descarca Jbetpoker, folositi la inscriere promo code: infopoker

Guest_gabyy007_*

• Guests
Hihi,eu sunt deja calificat la 2 sateliti,primul fiind maine,sper sa castig pachetul si sa ma calific :)

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
la ala iti trebui un raked hand, daca ma trezesc maine la timp poate fac si eu depozit sa il joc

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
ala cu raked hand vad ca e zilnic in fiecare dimineata, cum banuiam azi m-am trezit cam tarziu :) poate joc si eu maine :)

PSanduG

Member

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 119 posts
scuze ca intreb gaby dar eu vad doar un satelit.. nu 2. unde e celalalt, ca ai spus ca esti calificat la 2?

Posted Image

Guest_gabyy007_*

• Guests
Mai sunt si la cel de pe 22 ian,100+10$ buy in!La primul am iesit pe 14 :( TT vs AJ trefla ,culoare pe turn !
Asta e, next time I hope :)

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
La buyinul de 27$ de azi au fost 5 jucatori iar primii 2 s-au calificat in super satelit. Se merita chiar sa faci buyinul de 27

ovas

VIP 1

• VIP Level 1
  • 1,068 posts
in filipine nu ma duc ca e prea departe:P

nu are calificari si pt. salzburg?

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
M-am calificat la turneul din 18 Ianuarie, buyin 270$, am jucat un satelit de 27 + 2$. Au fost 4 persoane (din care 2 se califica prin satelitul zilnic de la ora 11), primii 2 clasati au mers mai departe.
Pentru a participa la turneul freeroll de la ora 11 trebuie sa aveti o mana raked jucata, depozitul minim este de 20$, se poate depune si prin moneybookers. Din calculele mele la turneul din 18 nu vor juca mai mult de 50 de persoane, iar primii 2 se califica direct la APT Manila.

CDPokerVIP

Member

• Members
  • 435 posts
am sa fac si eu cont am revenit din vacanta cu forte proaspete:)
Daca ai pierdut ceva stai linistit,nu ai pierdut mult,daca ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut totul,daca ai pierdut totul…traieste-ti viata oricum nu mai ai ce pierde…

chronos

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 8 posts
Manila here I come ! B)

Butu Mic

Member

• Members
  • 1,083 posts
Joaca careva calificarile astea free? Eu sunt inregistrat la asta de acuma cu un loc la turneul din 22 ianuarie, si sunt numai 33 jucatori.
Good things come with patience.

Guest_kataboss_*

• Guests
mai nasol e ca si daca il castigi pe ala din 22 ianuarie transportul trebuie sa ti-l asiguri... pachetul ala e de doar 3700... nu de 5k ca ala din 18 la care s-a calificat remus!

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
transportul este inclus , vezi aici detalii

Guest_kataboss_*

• Guests

View PostRemus, on Jan 8 2009, 02:19 PM, said:

transportul este inclus , vezi aici detalii

:unsure: cam dubios... in soft... la descrierea turneului din 22 ianuarie nu scrie nimic de transport... doar de 3700 package (buy-in+accommodation)

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
le-am dat un email sa vedem ce or sa raspunda. Eu zic ca au pus asa deoarece foarte multi din jucatorii lor sunt din Manila sau Filipine deci nu mai trebuie sa le dea si bani de drum.

ovas

VIP 1

• VIP Level 1
  • 1,068 posts
sa nu imi spui ca mergi in filipine????

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
o schimbare de ultim moment, sper sa nu faca vre-o figura urata ca la w3d. la turneul din 22 Ianuarie au scos un pachet, deci vor acorda doar un pachet nu doua cum era. partea frumoasa este ca atat eu cat si Rokko am primit cate 270$ in cont

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
am primit raspuns...

Thank you for gaming at JBET Poker.

We are in receipt of your email regarding the APT Tournament Manila. Please be informed that winner on APT FREE ROLL FINALS will definitely awarded a total of $3700 Prize Package.
The $1300 additional travel expenses will not be included if you register for the tournament
that only declared a total of $3700 package prize based on the JBET Poker game software

You can simply log into JBET Poker game software > choose "Scheduled Tournaments" >
click "Special" and look for JBET Poker/APT FREE ROLL FINALS (date is 22 Jan 12:00 GMT).
Once you double click that tournament, a new screen will pop up.
You can also see more information and prizes details. If you win this tournament, first placer will win the APT Manila Package Prizes.

Remus

Coordonator

• Moderator
  • 1,516 posts
Jbet Updates:
Am primit ieri banii de la Jbet. la turneul din 18 Ianuarie vad ca baietii au mai adaugat 1250$ pentru locurile 2-4

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users