Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot
Freeroll

POKERSTARS POKERSCHOOL

freeroll

37 replies to this topic

D1ss3l1n

Fish HUNTER

• VIP Level 1
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 611 posts

View Postciomu, on 14 February 2010 - 03:24 PM, said:

ms o sa fiu pe faza maine :D
maine nu se organizeaza duminica viitoare(te inregistrezi din timp)

adynecro

Aut Viam Inveniam Aut Faciam

• VIP Level 3
  • 518 posts
hai ca e chiar penal testul, de ce sunt asii cea mai buna mana? pt ca sunt frumosi :))) , asta a fost preferata mea :)

alleksander1

Centura Albastra

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 101 posts
pai si ce nu-i asa:))

mighty_kit

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 29 posts

View Postalleksander1, on 15 February 2010 - 02:39 AM, said:

pai si ce nu-i asa:))

stiu ca sunt incepator...dar am citit toate indicatiile pt a gasi acel turneu destinat incepatorilor si nu am dat de el. mentionez ca astazi am completat testul.

Cristovan

Centura Verde

• Members
  • PipPipPipPip
  • 70 posts
Pentru a-l gasi foloseste filtru turnee si introdu cuvantul Beginner. Daca este bagat in lobby cu siguranta il vei gasi.

andreiAK

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 6 posts
Prietene poti sa-mi spui si mie ce trebuie sa fac sa primesc biletele de 3,4$ de pe intellipoker? Am trecut testu si tre sa-mi incarc cu 10$...dar ce cod scriu la reincarcare?

KindCris

Member

• Members
  • 231 posts
Trebuie sa faci primul deposit ca sa poti folosi acele bilete.
Hope sees the INVISIBLE, feels the INTANGIBLE and achieves the IMPOSSIBLE

andreiAK

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 6 posts

View PostKindCris, on 24 February 2010 - 10:39 PM, said:

Trebuie sa faci primul deposit ca sa poti folosi acele bilete.
Pai da. Dar trebuie sa introduc un cod altfel nu-mi da. Pt ca nu au de unde sa stie pokerstars ca eu am trecut testul ala. Nu?

KindCris

Member

• Members
  • 231 posts
o Intrebare.. Biletele de turneu le-ai primit deja? iti apar la torunament tickets?

andreiAK

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 6 posts

View PostKindCris, on 24 February 2010 - 10:51 PM, said:

o Intrebare.. Biletele de turneu le-ai primit deja? iti apar la torunament tickets?
Tocmai ca nu le-am primit. Trebuie sa fac o depunere ca sa le primesc. Dar nu stiu mai departe...

KindCris

Member

• Members
  • 231 posts
pai nu stiu, parerea mea este ca atunci cand o sa faci depunerea o sa primesti si biletele :)

andreiAK

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 6 posts

View PostKindCris, on 24 February 2010 - 11:00 PM, said:

pai nu stiu, parerea mea este ca atunci cand o sa faci depunerea o sa primesti si biletele :)

Pai tu le-ai primit?

KindCris

Member

• Members
  • 231 posts
Pai inca nam facut testul pentru acele bilete, ma pun sa le fac acuma si iti zic rezultatul final :)
P.S: Nici eu n-am depus inca bani.

andreiAK

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 6 posts

View PostKindCris, on 24 February 2010 - 11:03 PM, said:

Pai inca nam facut testul pentru acele bilete, ma pun sa le fac acuma si iti zic rezultatul final :)
P.S: Nici eu n-am depus inca bani.
Pai fa-l acu si trece-l :D si zi-mi ce iti scrie in mail. ca eu am sters mailu de la ei din greseala :((
Te astept :P

mighty_kit

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 29 posts
asta scriu ei pe site:
Premiile pentru Testul Sit & Go: Cinci bilete de turneu de $3,40 După ce ai terminat Cursul Sit & Go este timpul să joci la o miză mai mare! După ce treci de acest test şi după ce vei face o primă depunere*** vei primi 5 bilete de $3,40 pe care le poţi folosi pentru turnee Sit & Go de $3,40 de la PokerStars. De reţinut: dacă ai făcut o depunere ?nainte de a trece de acest test vei primi un bonus de re?ncărcare de $20.

*** Prima depunere trebuie făcută ?n cel mult 18 zile de la test pentru ca premiul să fie acordat.

adelin

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 18 posts
va ajut eu cu testul care doriti!!!!

editat de bigf28: fara adrese de mail va rog

Mishtokar

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 30 posts
In softul de la stars la Poker School va creati o parola ceva de genu: iam2dumb, cu magica parola creata va logati pe intellipoker dot ro, ATENTIE acolo este un site depsre poker. O data ajunsi pe site-ul respectiv cu userul de la stars si cu parola creata valogati apasand butonul Log in. Din moment ce v-ati logat, aveti posibilitate sa va delogati. In TAB-ul Cursuri de pe site gasit alte 4 chestii interesante care se vor a fi cursuri ptr incepatori, cititi cu atentie si cu litere mari cursurile respective (evident ca 90% dinte cei care vor face asta lovesc cu aroganta butonul Next) si in felul asta ajungeti la TEST.Acest test contine intrebari indiscrete cu si despre Poker, raspunzand corect la ele primiti diverse tickete in functie de testul efectuat. Doooooh!
ATENTIE: Cu tichetele respective NU se pot face cumparaturi la BILLA, cu ele jucati POKER. Cam asta e tot. Eu zic ca e simplu dar pentru unii mai curiosi care au tot pus intrebari in posturile de mai sus si vor mura in gura m-am oferit cu o explicatie simpla.

Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

racorel

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 27 posts
Acum mai puteti primi inca 20$ odata cu biletele de 3.50$ iar biletele de la SIT'N GO care erau 1.20$ acum sunt de 1.50$...merita sa incercati.

Edited by racorel, 25 March 2012 - 01:58 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users