am facut 320$ pe centrebet si am dorit sa-i scot.m-am chinuit o saptamana si am luat legatura si cu ei si tot n-ama reusit ,imi tot dadea o eroare 3d si blabla bla .tot spuneu sa dau o verificare de card iar daca urmareai jos la pagina scria ceva cu 3 .ro.am batut pe google sa vad cei si era pagina de verificare la brd iar eu aveam card la bcr.datorita tampeniei de comunicare cu ei a facut cerere dupa ce i-am jucat la mese sa-mi inchida saitu.A-si dori sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva la centrebet .Ms
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 13 January 2009 - 10:58 AM
Posted 13 January 2009 - 11:05 AM
mai incearca sa explici odata calm ca am citit de 2 oti si tot nu am inteles ce ai scris.
nu zic cu rautate dar nu inteleg ce intrebi daca a mai patit lumea?
nu zic cu rautate dar nu inteleg ce intrebi daca a mai patit lumea?
Hell is full... I came back.
Posted 13 January 2009 - 11:19 AM
la ei ca sa poti sa faci retragere trebuie sa ai depunere,si am zis sa fac depunere,te trimit pe sait si acolo inregistrezi datele tale si a cardului.dupa ce bagi datele au o chestie sus nu mai stiu ce scrie care o intapi sati faca veificare card,si tot aparea errore 3d si nu mai tin minte tot,in momentul cand se incarca pagina de la verificare in stanga jos unde scrie done la pagina aparea un text eu am bagat textul ala la google sa vad ce e,si intradevar e ceva de verificare card dar a Brd-ului nu a bcr-ului,le-am explicat asata si ei au zis ca exista o problema cu cardu.sa mai incerc .m-am saturat sa mai incerc si am pierdut si am sinchis contu.chestia interesanta ca tota joca asa de-a depunerea nereusita pe mine m-am costa pentru ca Bcr -ul mi-a inhatat comision si destul de mare .intrbare mea era daca a mai ptit sa nu pota ii dea voie sa scota
Posted 13 January 2009 - 11:20 AM
am repetat acelasi lucru si nu am stiut sa sterg deasta in topicu asta nui nimic .sccuze
Posted 13 January 2009 - 01:48 PM
eu mai demult am patio o chestie cu o retragere.
am retras 300$ si prin transfer bancar am dat cont in lei...si nu sa facut retragerea pt. ca astia nu puteau baga dolari in cont de lei.
abia dupa 2 sapt. am reusit dupa ce miam facut retragerea in cont de $.
poate si la tine e la fel...incearca o retragere de $ in cont de dolari.
am retras 300$ si prin transfer bancar am dat cont in lei...si nu sa facut retragerea pt. ca astia nu puteau baga dolari in cont de lei.
abia dupa 2 sapt. am reusit dupa ce miam facut retragerea in cont de $.
poate si la tine e la fel...incearca o retragere de $ in cont de dolari.
Posted 13 January 2009 - 02:13 PM
depinde de banca, o banca desteapta nu trimite banii inapoi. Iti deschide un cont in valuta respectiva si baga banii acolo.
Posted 19 January 2009 - 02:07 AM
eu nu am avut probleme dar daca voi nu folositi moneybookers ce sa va fac:)))
Posted 19 January 2009 - 07:53 AM
exact, Moneybookers este cel mai bun. Acum vreau sa-mi fac cont la Neteller dar deja m-au stresat rau de tot, astept de 2 saptamani sa-mi aprobe upgrade-ul la cont, mi-au cerut N acte si inca mai imi cer. E bine la Neteller ca au si carduri (cum era la Click2pay), sper romanii sa nu faca iar tampenii si sa ne blocheze dinou cei de la Neteller.
Posted 19 January 2009 - 11:01 AM
Posted 19 January 2009 - 11:08 AM
si eu am inceput sa folosesc moneybookers ca m-am lamurit cu transferul bancar.inca astept 400euro de la pokeridol
.de la noiq mi-au ajuns in 5min bani pe moneyb 
ps:imi retrag cuvintele...acu mi-au intrat bani in cont....bineinteles dupa aprox 6zile si nu 4 cum ziceau ei...dar au intrat
ps:imi retrag cuvintele...acu mi-au intrat bani in cont....bineinteles dupa aprox 6zile si nu 4 cum ziceau ei...dar au intrat
Posted 19 January 2009 - 09:14 PM
am incercat si eu sa fac cont la MB dar nu am priceput ce trebuie facut pentru confirmare + ca mi se pare anevoios sa faci drumu la banca pt a verifica nu stiu ce 
asa ca am facut la click2pay, simplu si frumos spre deosebire de MB...nu mi s-a intamplat sa gasesc site sa nu accepte nici card nici click2pay, iar daca gasesc consider ca nu merita depus acolo
asa ca am facut la click2pay, simplu si frumos spre deosebire de MB...nu mi s-a intamplat sa gasesc site sa nu accepte nici card nici click2pay, iar daca gasesc consider ca nu merita depus acolo
Posted 19 January 2009 - 09:21 PM
probleme nu sint cu depunerile...doar cu retragerile.
se accepta orice forma de depunere la toate siteurile...dar la retragere e mai complicat.
se accepta orice forma de depunere la toate siteurile...dar la retragere e mai complicat.
Posted 20 January 2009 - 03:10 AM
majoritatea pastreaza aceleasi metode si pt retrageri..
Posted 20 January 2009 - 09:29 AM
personal am jucat la centrebet. am depus si retras cu moneybookers fara sa am vreo problema. va sfatuiesc sa evitati sa folositi bank wire pentru retrageri datorita timpului mare de procesare a tranzactiei si comisioanelor mult mai mari fata de celelalte metode.
GOD please help me break even...
Posted 20 January 2009 - 10:36 PM
hmm dar eu am auzit ca au mai fost probleme cu moneybookers, si multi il evita, blocari de conturi , chestii deastea, e adevarat? eu personal folosesc optiunea credit card pentru depuneri si retrageri
Posted 20 January 2009 - 11:02 PM
daca esti curat si nu faci magarii nu ai nicio problema, il recomand cu placere.
Hell is full... I came back.
Posted 20 January 2009 - 11:45 PM
Hmm ceva probleme am avut cu ei. Mi-au inchis contul de vreo 3 ori (fara sa fac nici o magarie
). Totusi ii recomand in continuare, pentru ca este cea mai buna/rapida metoda de depunere/retragere. Aproape ca mi-am jurat de vreo 2 ori ca n-am sa mai folosesc moneybookers, insa tot la ei am ajuns.
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top