Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

Prima carte de poker in limba romana - oferita de poker stars

• You cannot reply to this topic
5 replies to this topic

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,192 posts
Iata ca Poker Stars ofera jucatorilor de poker din Romania o surpriza: prima carte de poker in limba romana! Aceasta este "Să jucam poker" si este scrisă de unul dintre cei mai buni jucatori profesionisti Lee “Final Table” Nelson. Cartea este in format PDF si o puteti descarca din lobby-ul softului de poker PokerStars. Urmarind Stirile ce deruleaza in coltul din dreapta sus veti vedea la un moment dat link-ul catre carte.

Daca nu aveti rabdare o puteti descarca direct de - AICI :)

Iată un citat chiar din carte despre autor:

"Ca mulţi jucători profesionişti de poker, Lee “Final Table” Nelson are o poreclă care impune respect. Şi, spre deosebire de alţi jucători, porecla sa este binemeritată. Lee are peste 50 de apariţii la mese finale de la turnee majore de poker, inclusiv victoria din 2006 la turneul Aussie Millions pentru un premiu de $1,43 milioane. Cărţile sale despre turnee No Limit Hold’em - Kill Phil şi Kill Everyone - a crescut nivelul jocului în mod dramatic prin faptul că a pus la dispoziţia jucătorilor obişnuiţi strategii folosite de jucători profesionişti."

Daca nu aveti inca un cont la Poker Stars - click aici

MBrother

I like fishing!

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 110 posts
  • Interests:wtf
foarte frumos, merci big.
wtf!?!

Razzzvanelu

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 17 posts
Nu pot sa o descarc.O mai uploadezi odata te rog ?
Respect Rasa !

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,192 posts
Gata incerca acum.. este si in bara de jos..

Razzzvanelu

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 17 posts
Gata am downloadat`o.

Multumesc.
Respect Rasa !

iBZ

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 17 posts
Imi aduc aminte ca m-am uitat pe ea in eng, dar acum in rom merita recitita asa ca o mai iau si eu o data :) :rolleyes:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users