Cam asa arata o zi in care am timp sa joc poker. Zece sng-uri si doi sateliti. Cateodata bag si unul sau doua MTT-uri
Sesiunea e impartita in 3 parti. Fiecare parte are intre 250 si 300 MB
Sesiunea 7:
Partea I: http://fbx.ro/jun26u8n22n3dzvl
Partea II: http://fbx.ro/iipugw26y44dqhiz
Partea III: http://fbx.ro/i43thelquptojizy
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 26 January 2009 - 08:26 PM
Posted 27 January 2009 - 09:41 AM
joci incredibil de tight
eu sincer nu as avea rabdare sa joc pe stilul tau ...
In primele 20minute joci foarte bine , nu inteleg pe final de ce pastrezi acelasi ritm , incearca sa fii putin mai agresiv.Am observat ca in foarte multe turnee ajungi short-stracked , tocmai din cauza jocului tight , care repet in prima parte este foarte indicat , iti creezi o imagine la masa de jucator tight , dar pe la blind 75-150 tb sa iti schimbi putin tactica si sa fii putin mai agresiv ...
Multumesc pentru efortul depus , e de apreciat ceea ce faci .
Bafta la mese , si iti urez succes . Eu unul nu te-as sfatui inca sa schimbi miza la 30$ , dar depinde de increderea ta in tine
In primele 20minute joci foarte bine , nu inteleg pe final de ce pastrezi acelasi ritm , incearca sa fii putin mai agresiv.Am observat ca in foarte multe turnee ajungi short-stracked , tocmai din cauza jocului tight , care repet in prima parte este foarte indicat , iti creezi o imagine la masa de jucator tight , dar pe la blind 75-150 tb sa iti schimbi putin tactica si sa fii putin mai agresiv ...
Multumesc pentru efortul depus , e de apreciat ceea ce faci .
Bafta la mese , si iti urez succes . Eu unul nu te-as sfatui inca sa schimbi miza la 30$ , dar depinde de increderea ta in tine
Tot ce poti face e sa incerci , soarele va straluci si pe strada ta!
Posted 27 January 2009 - 02:54 PM
Acum joc mai loose. Inainte jucam si mai tight 
Intentionez ca in fiecare luna sa scot doar 10% din bankroll. Probabil pe la mijlocul lui februarie voi avea bankroll suficient pt 30$ sng. Daca pierd o sa revin al 20$
Intentionez ca in fiecare luna sa scot doar 10% din bankroll. Probabil pe la mijlocul lui februarie voi avea bankroll suficient pt 30$ sng. Daca pierd o sa revin al 20$
Posted 27 January 2009 - 07:53 PM
cateva intrebari :
Cu ce bankroll joci la 20$ ? Vizionand sesiunile tale , mi-a venit un chef si mie de sng
, dar voi incepe de jos de la 2-5$ si vreau sa stiu cu ce bankroll sa incep.
De ce poker kings ?
De unde pot face rost de pokerscores?
Mersi.
Cu ce bankroll joci la 20$ ? Vizionand sesiunile tale , mi-a venit un chef si mie de sng
De ce poker kings ?
De unde pot face rost de pokerscores?
Mersi.
Posted 27 January 2009 - 10:10 PM
Posted 27 January 2009 - 11:07 PM
Incep prin a raspunde la a doua intrebare.
- Red Kings pentru bonusurile bune. Cand am depus la ei nu exista Tower gaming. Tower are bonusuri la fel de bune dar pentru toate buzunarele.
- Momentan joc in limita superioara a bankroll-ului. Am 2800$ si pe la 3300 voi urca la 30$. Daca joci ABC poker si ai disciplina sa arunci A rag, sa nu blufezi deloc in primele 2-3 nivele de blinduri (pentru ca vei intalni f multi jucatori care platesc si all in pe river cu A high) eu zic ca sunt suficiente si 20 intrari. Nu recomand sng-urile de 2$ pt ca rake-ul e de 50 centi din cate imi amintesc. Poti incepe sa joci de la 5$ cu un bankroll de doar 100$. Sunt foarte multi pesti la 5 si 10$ dispusi sa iti doneze fisele.
- Pokerscore e gratuit: http://www.pokerscore.co.uk/
Cu asta am raspuns si la la intrebarea lu ReNNux. Poti juca sng de 5$ avand un bankroll de 200$ daca esti disciplinat si nu joci cand esti obosit sau tiltat
- Red Kings pentru bonusurile bune. Cand am depus la ei nu exista Tower gaming. Tower are bonusuri la fel de bune dar pentru toate buzunarele.
- Momentan joc in limita superioara a bankroll-ului. Am 2800$ si pe la 3300 voi urca la 30$. Daca joci ABC poker si ai disciplina sa arunci A rag, sa nu blufezi deloc in primele 2-3 nivele de blinduri (pentru ca vei intalni f multi jucatori care platesc si all in pe river cu A high) eu zic ca sunt suficiente si 20 intrari. Nu recomand sng-urile de 2$ pt ca rake-ul e de 50 centi din cate imi amintesc. Poti incepe sa joci de la 5$ cu un bankroll de doar 100$. Sunt foarte multi pesti la 5 si 10$ dispusi sa iti doneze fisele.
- Pokerscore e gratuit: http://www.pokerscore.co.uk/
Cu asta am raspuns si la la intrebarea lu ReNNux. Poti juca sng de 5$ avand un bankroll de 200$ daca esti disciplinat si nu joci cand esti obosit sau tiltat
Posted 28 January 2009 - 12:15 AM
Posted 28 January 2009 - 03:34 AM
o iesire la o bere...seara (parerea mea) 
si ontopic: joci doar 2 mese deobicei, nu-ti poti studia adversarii la 4 sau astea au fost pt filmulet?
si ontopic: joci doar 2 mese deobicei, nu-ti poti studia adversarii la 4 sau astea au fost pt filmulet?
Posted 28 January 2009 - 04:12 AM
maricica11, on Jan 28 2009, 03:34 AM, said:
o iesire la o bere...seara (parerea mea) 
mie mi se pare o mare prostie sa joci mai mult de 2 mese .. 100% nu vei mai putea fi 100% atent la fiecare masa
Posted 28 January 2009 - 04:42 AM
de acrord cu tine dar
1. intrabam un maestru
2. cand raspunzi la precededentul post nu e necesar sa citezi, din contra, arata f. urat
3. si asa ai ditamai poza, daca mai bagi si citate faci topicurile de nspe pagini cu doar cateva postari...mai ales ca tu esti peste tot, nu-i asa?
1. intrabam un maestru
2. cand raspunzi la precededentul post nu e necesar sa citezi, din contra, arata f. urat
3. si asa ai ditamai poza, daca mai bagi si citate faci topicurile de nspe pagini cu doar cateva postari...mai ales ca tu esti peste tot, nu-i asa?
Posted 28 January 2009 - 11:37 AM
Nu deviati mult de la topic, si nu-i stricati la DoiC topicul.
P.S. maricica11 are dreptate in legatura cu quote-ul unui post in spate. Am trecut chestia asta si in reguli.
Deci pls... ontopic de acum incolo.
P.S. maricica11 are dreptate in legatura cu quote-ul unui post in spate. Am trecut chestia asta si in reguli.
Deci pls... ontopic de acum incolo.
Good things come with patience.
Posted 28 January 2009 - 12:55 PM
Joc doar 2 mese pentru ca in momentul in care la o masa se ajunge pe bubble sau in bani deja la celalalta nu mai sunt atent deloc. Am incercat sa joc si 3 mese si nu a iesit bine deloc..
Majoritatea care joaca SNG-uri joaca 4-6 sau chiar mai multe mese simultan. Pentru ei cu cat joci mai multe cu atat vei avea un profit mai mare pe ora. Eu daca as incerca asa sigur nu as ami ave anici un profit ba chiar as iesi pe minus
Probabil nu am "talent" pt poker dar incerc sa compensez prin munca.
Daca ai mai jucat sng-uri si ai vazut ca te descurci si ai posibilitatea sa mai depui in cazul in care pierzi cei 50$ atunci eu zic ca poti incerca direct al 5$ sng. Este out of bankroll dar repet asta presupune ca NU te va afecta daca pierzi cei 50$ si nu este o problema sa depui altii la loc.
Daca totusi consideri ca nu ai destula experienta in sng-uri, pana acum ai jucat de placere si nu ai vrea sa bagi banii din buzunar atunci joaca la mize mici.. tight fara multe bluff-uri ca acolo dai un raise si te plateste toata masa
si vezi daca ai rabdare si iti place. Ohh si nu sunt nici pe departe maestru. Inca fac o groaza de greseli iar jocul de HU e dezastru.
Majoritatea care joaca SNG-uri joaca 4-6 sau chiar mai multe mese simultan. Pentru ei cu cat joci mai multe cu atat vei avea un profit mai mare pe ora. Eu daca as incerca asa sigur nu as ami ave anici un profit ba chiar as iesi pe minus
Daca ai mai jucat sng-uri si ai vazut ca te descurci si ai posibilitatea sa mai depui in cazul in care pierzi cei 50$ atunci eu zic ca poti incerca direct al 5$ sng. Este out of bankroll dar repet asta presupune ca NU te va afecta daca pierzi cei 50$ si nu este o problema sa depui altii la loc.
Daca totusi consideri ca nu ai destula experienta in sng-uri, pana acum ai jucat de placere si nu ai vrea sa bagi banii din buzunar atunci joaca la mize mici.. tight fara multe bluff-uri ca acolo dai un raise si te plateste toata masa
Posted 28 January 2009 - 07:34 PM
majoritatea jucatorilor 'profitabili' am vazut ca joaca mai multe mese (MTT, SNG) deodata, iar tu deasemenea se pare ca esti pe plus...de aici intrebarea/mirarea mea daca joci numai 2 mese.
maestru e o formula de formulare ca sa zic asa
, nu ca nu ai fi fata de mine care joc sng uri de 1$ si alea eventual double or nothing
maestru e o formula de formulare ca sa zic asa
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top