Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

Pokerface Satu Mare

• You cannot reply to this topic
7 replies to this topic

iBet

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 23 posts
Nu stiu cati din voi ati fost acolo, am sa fac o mica descriere, si vreau parerile voastre. Intr-adevar, clubul arata foarte fain, este unul dintre cele mai elegante cluburi din regiune. Feelingul este impecabil, dar...
Jocul mi se pare foarte greu. Si nu pentru ca jucatorii sunt profesionisti, ci pentru ca blindurile cresc prea repede. In prima ora cresc de 3 ori, dupa aia de 4 ori / ora. Incepe la 100/200, dupa care 3/400, 500/1000, 1500/3000, 2000/4000. Dupa o ora oriunde ma uit aproape nimeni nu are mai mult de 15 BBuri, all-in dupa all-in. Daca prinzi o serie de rahat, esti mort. De la chipleader ajungi short stack in 2 ture, si invers. Am mai fost intr-un club in cluj, acolo era mai lejer. Voi ce parere aveti?

Kyo

Centura Albastra

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 103 posts
da...totul este frumos , dealeri tot, oameni , singura problema am avuto cu blindurile , cand am ajuns ultimii 3 ...erau 50k-100k , iar stack-ul cel mai mare era la 500k , in rest nici o obiecite .
You Need to Fall to Rise

Butu Mic

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,083 posts
Si eu care ma gandeam sa trec pe acolo... despre cash ce stiti?
Good things come with patience.

iBet

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 23 posts
Minim 200 ron la cash.

Kyo

Centura Albastra

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 103 posts
butu mic , daca vrei se mergi , se merita sng-urile
You Need to Fall to Rise

KindCris

Member

• Members
  • 231 posts
Eu deja am fost de mai multe ori acolo si nu mi se pare chiar asa nasol cu blindurile. Ele cresc din 20 in 20 min : 100/200, 200/400, 300/600, 400/800, 500/1000. Dupa 500/1000 este o pauza de 15 min dupa care urmeaza 2 nivele tot de 20 minute 700/1500, 1000/2000, iar pe urma din 15 in 15 min. Oricum un turneu tine destul de mult, alea care incep la 6 se termina la 11, 11.30. Despre jucatori ce pot sa zic, uneori prinzi o masa cu jucatori ok, unde chiar poti sa-ti faci jocul, alteori prinzi o masa cu jucatori "Kamikaze" unde nu poti juca deloc, dai raise el iti cere all-in cu 8-3, 10-7, 8-9, cu niste maini ciudate. La cash buy-inul minim este de 200lei, dar maine, va fi cu buy-in de 500lei si din cate am inteles va fi ceva turneu frumos, ca vin si ceva jucatori de prin ungaria, cluj...

Edited by KindCris, 28 April 2010 - 07:37 PM.

Hope sees the INVISIBLE, feels the INTANGIBLE and achieves the IMPOSSIBLE

Butu Mic

Member

• Members
  • 1,083 posts

View PostiBet, on 28 April 2010 - 04:47 PM, said:

Minim 200 ron la cash.
la ce mize? si cat e max buy-in??
Good things come with patience.

KindCris

Member

• Members
  • 231 posts

View PostButu Mic, on 28 April 2010 - 08:22 PM, said:

la ce mize? si cat e max buy-in??

blindurile sunt 1-2 lei, nu stiu cat e maximum buy-in deorece cash nu am jucat inca, dar sunt fishi destui :D
Hope sees the INVISIBLE, feels the INTANGIBLE and achieves the IMPOSSIBLE

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users