Vad ca promovati atatea programe de Poker din atatea retele, dar nu se zice nimic despre Expekt pe nicaieri (sau n-am stiut eu unde sa caut). Vre-un motiv in special?
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 24 February 2009 - 08:52 PM
Posted 24 February 2009 - 10:34 PM
Posted 24 February 2009 - 11:02 PM
Nimic in special, doar eram curios de ce nu are subforum special desi este un program destul de popular 
Luna asta de exemplu a fost (este inca.. cateva zile) February Freeroll Fever, din ora in ora freeroll-uri de $25, iar la 15:00, 23:00 si 3:00 (ora RO) de $100, zilnic. Se baga in medie 500 (la inceput, in primele zile, nu treceau de 250) majoritatea jucand dupa principiul "nu iese acum, eh, incerc iar peste o ora". Astfel dupa 30 minute mai sunt jumate. Nu e nevoie de prea multa experienta sau atentie ca sa intrii in bani.
Luna asta de exemplu a fost (este inca.. cateva zile) February Freeroll Fever, din ora in ora freeroll-uri de $25, iar la 15:00, 23:00 si 3:00 (ora RO) de $100, zilnic. Se baga in medie 500 (la inceput, in primele zile, nu treceau de 250) majoritatea jucand dupa principiul "nu iese acum, eh, incerc iar peste o ora". Astfel dupa 30 minute mai sunt jumate. Nu e nevoie de prea multa experienta sau atentie ca sa intrii in bani.
Posted 25 February 2009 - 10:42 PM
pe expekt poker sunt turnee marfa cu buyin destul de des..la majoritatea eu cel putin aflu parola:) iar prize pool urile sunt frumusele
mie imi place site ul asta!
STEAUA eTerNo aMorE !
Posted 25 February 2009 - 10:49 PM
daca tie iti place inseamna ca nu o sal joc niciodata:)))
Posted 26 February 2009 - 02:46 PM
f bn si asa esti prea slab ca sa aflii u parole la turneele smeq...u joci la turnee cu 10 mii de useri cu premii de 100$
STEAUA eTerNo aMorE !
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top