adica cei de la inceputul postului spuneau ca exista sanse ca softul camerei de poker sa fie rigged si toata lumea spunea ca nu este adevarat.Altcineva spunea ca softul(camera) ia acelasi rake indiferent de cine castiga mana:))(asta este cea mai proasta idee pe care am auzito pana acum) insa asa ceva este cel putin cretin si acum vin cu explicatia.Rake-ul este mai mare in functie de pot(nu?), iar potul creste prin maini bune sau bluff, acum depinde.Cum faci potul cat mai mare sa fie si rake-ul cat mai mare???Le dai ambilor jucatori maini pe care le considera imbatabile nu?
un simplu exemplu dau poate cu acesta o sa inteleaga si DonKIES care sunt pe aici
Eu aveam in mana JQ, Jucatorul A avea TT, Jucatorul B K9
Flop K 10 9 (eu chinta, jucatorul a trips, jucatorul b 2 perechi)pana acum exemplul nu va spune nimik???fiecare dintre noi binentels am dat allin un pot imens un rake imens:))
turn 9
river nu mai stiu
Acest exemplu se numeste rigged action flop de pe care orice camera de joc castiga miliarde de dolari anual din 1-2-3-10 centi din fiecare mana.Calculati si voi un pic, binenteles un cent nu e mult din rake nu???
Ca idee de final vreau sa va spun ca da....pokerul online nu este "stricat" deloc si cei care au ras la acest post au dreptate:))=))=))nu exista asa ceva
Uitati aici un video pe youtube si un user care posteaza nonstop filmulete despre escrocheria pokerului online
Edited by ColdReaver, 03 August 2010 - 02:03 PM.
Sign In
Create Account

Back to top