Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

verificare acte iPoker?

• You cannot reply to this topic
10 replies to this topic

SilviuRO

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 145 posts
We are currently unable to verify your age and as such you are not able to access to your account at this time. Please contact us on UK Freephone 0800 731 7823 or International Freephone 00800 3551 3551 so we can help you. Please click here for our age verification policy and details of how to verify your age by email or fax.

ati mai patit sau nu?

Edited by Butu Mic, 11 April 2009 - 11:51 AM.

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,200 posts
lol pe ipoker n-am patit-o niciodata, pe alte site-uri da, insa cereau copii nu sa dai telefon. Poate ai introdus data nasterii gresit...

mon3y

Centura Portocalie

• Members
  • PipPipPip
  • 52 posts
pe whlliam hill ala nou la fel am patit si eu...si m-am certat un pic cu ei si pana la urma le-am trimis o copie de buletin la o adresa luata de pe whilliam vechi de la online suport...momentan am probleme cu calc..daca apuc sa rezolv inainte de a reusi tu sa gasesti adresa o sa-ti postez aici unde am dat mail ;)

SilviuRO

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 145 posts
deci din ce inteleg daca SUN la telefon , si zic data nasterii mi se deblocheaza?

mon3y

Centura Portocalie

• Members
  • PipPipPip
  • 52 posts
ia si suna...mie mi-au dat adresa asta avs@williamhill.co.uk da nu mergea sa le dau mail si am dat la customerservices@williamhill.co.uk si m-au verificat pana la urma da am stat un pic dupa ei...prin telefon o sa te intrebe niste date banuiesc.

SilviuRO

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 145 posts
le-am trimis si eu mail sa vad ce trebuie sa fac ori sa sun la mobil ori sa ii fac scanare la card

trsl

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 151 posts
am patit si eu asta , dar dupa un timp fara nici o problema am reusit sa intru , nici telefon , nici mail

SilviuRO

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 145 posts
la william poker nu william HILL club? ca eu cand incerc sa ma loghez pe william HILL poker imi apare in partea stanga in roshu un nr ceea ce am postat in primul post sper sa mi-l scoata si mie ca sa scot macar bani ca am 200 $ sau daca nu ii sun

si cam dupa cat timp ai putut intra daca era pe william hill poker

Butu Mic

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,083 posts
Off :Te rog fara topicuri cu titluri "wtf".

On topic: trimite-le mail cu numarul tau de tel si zi-le sa te sune ei.
Good things come with patience.

mon3y

Centura Portocalie

• Members
  • PipPipPip
  • 52 posts
la whilliam hill poker...exact codu ala imi aparea si mie...ca sa faci retragere de la ei trebuie sa verifice ca ai minim 18 ani..eu le-am trimis buletinul scanat si s-a rezolvat...sincer a durat aproape o sapt...s-au miscat destul de greu...

SilviuRO

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 145 posts
Credit Card Statement -> scanez cardul si le trimit :) sper sa mearga

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users