E un site nou de poker. Este foarte fain si sunt foarte multi jucatori care acum invata sa joace poker chiar pe siteul asta!
Insa eu nu inteleg anumite chestii daca ma poate ajuta cineva! BackRakeul il primesti numai cand ai dat si tu BB sau chiar daca nu esti implicat la mana respectiva?
Multumesc....
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 15 April 2009 - 02:24 PM
i am ALL IN!
Posted 15 April 2009 - 04:30 PM
Nu e chiar nou
Vezi review complet aici: Pay No Rake full review
Edited by Butu Mic, 28 July 2009 - 02:58 PM.
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 16 April 2009 - 08:40 PM
Posted 16 April 2009 - 09:45 PM
in general nu se plateste rakeback daca nu esti in joc. Anumite siteuri da rake-ul numai la jucatorul care castiga mana respectiva. Intra pe site-ul lor si cauta acolo, si te vei lamuri.
Good things come with patience.
Posted 17 April 2009 - 07:27 AM
O mana rake este considerata atunci cand vezi macar flopul.
P.S. Gresisem link-ul in postul precedent. L-am corectat acum...
P.S. Gresisem link-ul in postul precedent. L-am corectat acum...
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 17 April 2009 - 11:49 PM
da.. am mai citit articolul ala..
dar am vb cu cei de la support de laplay no rake si ei ziceau ca indiferent daca am platitsau nu macar sb eu imi primesc bake rakeul. Apoi am citit in alta parte ca primesc numai de la mainile in care pun macar sb, iar in alta parte am citit ca il primesc numai de la mainile pe care le joc pana la capat..
pana la urma cum este ca nu mai pot nici eu
ms mult
dar am vb cu cei de la support de laplay no rake si ei ziceau ca indiferent daca am platitsau nu macar sb eu imi primesc bake rakeul. Apoi am citit in alta parte ca primesc numai de la mainile in care pun macar sb, iar in alta parte am citit ca il primesc numai de la mainile pe care le joc pana la capat..
pana la urma cum este ca nu mai pot nici eu
ms mult
i am ALL IN!
Posted 17 May 2009 - 05:03 PM
rake e suma pe care ti-o ia site-ul de poker din cat platesti la masa (cu cat sunt mai mici blindurile cu atat e mai mare procentual rake-ul).
Ex: faci raise de 1$ la masa, din care doar 90c intra in pot si 10 ii ia site-ul. Ce vrei sa iti dea inapoi daca nu intri la masa cu bani? Rakeback-procent din acei 10 centi pe care ii ia site-ul
Clar? Sau tot ai nelamuriri?
Ex: faci raise de 1$ la masa, din care doar 90c intra in pot si 10 ii ia site-ul. Ce vrei sa iti dea inapoi daca nu intri la masa cu bani? Rakeback-procent din acei 10 centi pe care ii ia site-ul
Clar? Sau tot ai nelamuriri?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top