Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

Poker Club Bucuresti

• You cannot reply to this topic
3 replies to this topic

luk85

Mr

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 139 posts
  • Interests:Poker
Acest turneu live organizat la bucuresti a fost ceva nou pentru mine,pt prima data am participat la un turneu live, o experienta placuta, unde nivelul jucatorilor a fost foarte ridicat dupa parerea mea (si alti jucatori au confirmat acet lucru),organizarea a lasat putin de dorit,poate ca au fost si ei la primul turneu si nu au avut un management destul de bun, cea mai mare dezamagire a fost cand am auzit ca in total vor fi doar 91 de jucatori si ei estimau la aprox 300, eu ma gandeam ca daca nu or fi 300 poate 200,dar asa se intampla cand nu faci publicitate pe o scara mai larga.

Cateva detalii despre jocul meu: vineri, prima zi de calificari am jucat la cea mai grea masa cu jucatori foarte buni (ex. Dragomir, Tardeea, Fredi, Mosulika,Quadzza,.....etc si mai era unul care nu-i mai stiu nick-ul a iesit pe locul 3 la masa finala),dupa parerea mea am facut fata cu brio,castigand maini importande in fata lui dragomir,tardeea si fredi, ultimi doi fiind scosi destul de repede din joc.Din 60 inscrisi 20 mergeau in finala de duminica eu clasanduma pe locul 14 la sf primei zile cu 18000 chips(fiind felicitat de managerul de la poker heaven care mi-a spus ca nu credea ca voi rezista la aceea masa), la un momendat aveam chiar 30000, dar in ultima ora pur si simplu nu aveam cu ce sa joc, nu mai intra nici o carte, am incercat un mic bluff unde am pierdut aprox 7000 chips. Duminica in finala am fost 35 jucatori, am fost la masa cu invitatul special ,neamtul Haintze care juca destul de binisor, am avut parte de un loc la masa unde in 40 min nu am jucat efectiv nicio mana ,se faceau numai raise-uri , eu avnd putine chips si carti nu mi-au intrat absolut deloc ,incercam sa supravietuiesc, in fine mi-a venit Kq , dau call 1000chips, rama in mana doar cu BB intra pe flop 2Q7, BB da bet 3000, am stat si ma m gandit cateva secunde eu mai aveam 13000 chips total, am dat all in si BB ma plateste avea AQ si cam asta a fost turneul pentru mine, am avut si ghinion, si am dat allin deoarece cu cateva maini inainte BB imi facuse un bluff nu la m pus nici un moment pe AQ, am fost fortat sa dau allin intrun fel ma mancau blind-urile, si am terminat turneul pe locul 25 :(. Ce imi este ciuda cel mai tare ca ma scos un jucator care cred ca era cel mai slab din cei 35 , nu a stat mult ca a iesit si el dupa mine( ex . el X si alt jucator Y, X face raise 4000 Y reraise 10000,X call, pe flop intra 8 9 10, X bet 10000,Y allin, X call cu A10, Y avea JJ, in concluzie numai un prost ca el poate plati allin dupa ce ii este facut preflop reraise, si de mentionat X avea 40000chips si Y 60000).
Si urmatorii 2 jucatori pe care ia mutat in locul meu la masa ,la fel daca au jucat cate doua maini, pur si simplu ala a fost un loc cu ghinion , nu dadea softul carti nici de o culoare.

Fondul total de premiere: 130 000lei cu putin peste
Locuri platite: 10
Locul 1 . 39000 lei
TVA : 25% (locul 1 a ramas cu 30 000lei in mana)

Oricum a fost frumos , am mai jucat la cash si am scos 800lei, un mic premiu de consolare.
Sper ca pe viitor sa particip la cat mai multe turnee live.

Si am uitat sa mentionez un lucru foarte important, ii datorez in primul rand mii de multumiri lui Remus si poker Heaven, deoarece prin intermediul lui am reusit sa ajung la acest turneu live.

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,200 posts
Felicitari Luk, pentru prima participare la un turneu live ai avut o prestatie onorabila si ai facut cinste Iasului si acestui site ;) Multa bafta in continuare.

vladoyu05

world's biggest member

• VIP Level 2
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 350 posts
  • Interests:POKER
felicitarile mele luk ...pentru primul tau live te-ai descurcat fantastic cu toate ca au fost niste jucatori super buni ai reusit sa ajungi in primii 20% inca o data bravo si la mai multe live-uri si la mult mai multe castiguri !!!!
you think i'm bluffing?! try me

luk85

Mr

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 139 posts
  • Interests:Poker
mc baieti, sper ca la urmatorul sa fac masa finala. :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users