Jump to content

dracula slots

Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot

PokerStars - Home Games - propriul tau Club de Poker

14 replies to this topic

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,200 posts

Posted Image

Daca nu aveti inca un cont la Poker Stars - click aici

PokerStars lanseaza o noua functie pentru toti utilizatorii softului ce se vrea sa revolutioneze lumea pokerului online - Home Games.

Acum poţi duce jocurile de acasă în online! Home Games PokerStars îţi permite să-ţi creezi şi să administrezi propriul tău club privat de poker pentru a juca tipurile de poker online preferate, doar cu prietenii tăi, după programul hotărât de tine. Totul se face extrem de usor si este flexibil la dorintele tale.

Clubul tău exclusiv de poker online include aceste funcţii-cheie:

* Instrumente management Club – numeşti administratori, accepţi/ştergi membri, personalizezi lobby-ul clubului, stabileşti lungimea sezoanelor clubului şi nu numai.
* Clasament Club – clasează jucătorii după punctele câştigate pe durata turneelor
* Statistici jucători – vezi punctele câştigate, cele mai bune finişuri şi eliminări pentru fiecare membru al clubului
* Instrumente de management al jocului – personalizezi parametrii jocului şi programezi evenimente
* Salvezi setările favorite ale jocurilor – configuraţii de joc favorite personalizate, uşor de reluat
* Program jocuri – listă a turneelor programate şi mese de jocuri normale aflate în derulare
* Rezultate jocuri – vezi rezultatele turneelor, inclusiv ordinea la linia de finiş, puncte câştigate, eliminări
* Jocuri private – toate jocurile şi turneele sunt disponibile doar pentru membrii clubului tău
* Mese personalizate – numele clubului tău apare pe catifeaua meselor de joc personalizate
* Gamă completă de jocuri de poker – alege Hold’em, Omaha, Stud, Mixed, HORSE şi altele
* Totul este gratuit – nu se percepe nicio taxă pentru deschiderea şi organizarea Clubului tău de poker online

Dar care sunt pasii pentru a va deschide propriul vostru Club de Poker:

1. Daca nu aveti inca un cont la Poker Stars - click aici

2. Cauta in lobby noua sectiune Home Games

Posted Image

3. Apasa "Creeaza un Club de Poker"

Posted Image

4. Da-i un nume Clubului tau si stabileste-ti un cod de invitatie. Codul trebuie sa aiba minim 8 caractere si va fi folosit pentru a-ti invita prietenii

Posted Image

5. Invitati prietenii. Pentru asta este de ajuns sa le faci cunoscut numele Clubului tau (ID-ul) si codul de invitatie. ID-ul il gasesti in fereastra Clubului. De asemenea vei primi pe mail detaliile.

Posted Image

6. Când prietenii tăi cer să intre în club vei primi o notificare prin email. După aceasta, poţi merge în secţiunea ‘Administrare Club’ din lobby-ul clubului tău pentru a accepta sau refuza cererea lor din lista membrilor 'În curs'.

Posted Image

7. Acum că noul tău club este setat, iar prietenii tăi au intrat în el, eşti gata de joc. Pentru a programa un Home Game, mergi în secţiunea ‘Administrare jocuri’ din lobby-ul clubului tău şi alege dacă vrei să creezi un turneu sau un joc obişnuit.

Posted Image

Posted Image

Cum te poti alatura unui Club la care ai fost invitat

1. In sectiunea Home Game din lobby-ul clientului PokerStars alege: "Intra intr-un Club de Poker"

Posted Image

2. Completeaza datele asa cum le-ai primit in invitatie

Posted Image

Odata ce ai creat propriul tau Club de Poker nu uita ca poti face jocurile asa cum vrei tu fie ca este vorba de turnee sau mese cash, ai acces la statistici si multe alte optiuni pe care te las sa le descoperi singur :) Creaza-ti acum propriul tau Club de Poker online.

Daca nu aveti inca un cont la Poker Stars - click aici

ValyPCH

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 39 posts
  • Interests:If, after the first twenty minutes, you don't know who the sucker at the table is, it's you
Salutare ,

Tocmai ce mi-am creat propiul club .Vroiam sa intreb daca exista posibilitatea ca Scoala de Poker sa creeze , un astfel de club unde sa putem juca cei de aici de pe forum . Asa putem organiza turnee mult mai usor si mai des fara sa depindem de factori externi .

thehustler15

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 2 posts

View PostValyPCH, on 13 January 2011 - 01:46 PM, said:

Salutare ,

Tocmai ce mi-am creat propiul club .Vroiam sa intreb daca exista posibilitatea ca Scoala de Poker sa creeze , un astfel de club unde sa putem juca cei de aici de pe forum . Asa putem organiza turnee mult mai usor si mai des fara sa depindem de factori externi .

Ar fi foarte tare.

cipryani

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 173 posts
xxx

Edited by cipryani, 17 January 2011 - 12:41 PM.

ratzoiu7

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 196 posts
eu cred ca mai mult pt asta e creat. ca fiecare site/forum sa aibe propriile turnee si jcuatori

bigf28

Centura Neagra 1 Dan

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 41,200 posts
Fiecare isi poate crea propriul Club si invita pe cine doreste... Daca vreti sa faceti un turneu puteti posta si aici pe forum datele de intrare in Club pentru a invita membrii de pe forum, asa ca nu vad de ce ar trebui un grup special... In plus puteti participa si la promotia "Ultimate Home Game" ca si administratori - click aici pentru detalii Dar daca considerati ca este util si aveti ceva idei interesante se poate rezolva.. :)

ValyPCH

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 39 posts
  • Interests:If, after the first twenty minutes, you don't know who the sucker at the table is, it's you

View Postcipryani, on 13 January 2011 - 02:37 PM, said:

nu vad care ar fi satisfactia in a juca intre noi romanii ...sdp.player vs sdp.player ( prostie ) parerea mea!!

p.s. am jucat odata un hu cu un roman . stiti ce a zis cand a intrat ? imi cer scuze,de obicei ma uit sa nu fie roman cel cu care joc ...era un hu de 10$ care l-am pierdut . eu unu am luat exemplu de la el

Ideea acestui "Home Games" a fost creata tocmai pentru a da o replica jocurilor de acasa . Daca tu nu practici genul asta de jocuri e problema ta . Eu unu am cam 3 jocuri pe saptamana de tipul "home games" si sincer chiar mi-a facut o favoare pokerstars prin implementarea acestui nou program.

Care ar fi satisfactia de a juca "sdp vs sdp player" ?
Iti raspund tot printr-o intrebare : Care e satisfactia de a juca la turneele organizate de SDP pe camere gen dracula sau titan ? Si alea sunt tot sdp vs sdp . Si acele turnee sunt tot o (prostie) ??

Numai ideea in sine de a avea propriul club de poker virtual e geniala din punctul meu de vedere. Plus ca iti poti imbunatati jocul.Eu in majoritatea home-game-urilor experimentez tot felul de situatii . Si parerea mea e ca un turneu jucat cu prietenii on-line(creat de tine) e un mod foarte placut de relaxare si de a experimenta.

Theofil Marinescu

Centura Maro

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 162 posts
Da, foarte buna ideea.:) Turnee n-am sa joc, ca nu dau 1$ ca sa cistig 3$ - prefer sa dau 10-20 pentru sansa de a cistiga mult mai mult (cit se mai poate - dupa aia, vom avea timp destul s-o frecam intre noi pentru 10$ locu' intii). ;) Dar cash - oricind (de la 25 in sus, ca n-am timp de pierdut :D).

Edited by Theofil Marinescu, 13 January 2011 - 03:38 PM.

cipryani

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 173 posts
xxx

Edited by cipryani, 17 January 2011 - 12:42 PM.

ValyPCH

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 39 posts

View Postcipryani, on 13 January 2011 - 03:39 PM, said:

la head's up'u de 2$ care il joci cu ghiorghita prietenul tau cel mai bun cred si eu ca te relaxezi valy ...

incearca sa mai pui un 0 sau doi la 2$ aia , sa vezi cum te priveste prietenul tau cel mai bun dupa ce pierde ...sau cum il privesti tu cand pierzi ...te simti intr'un fel anume . ( proprie experienta ) ..incearca si mai vb ...

turneele organizate de sdp ... daca te uiti atent vezi ca joaca minim 100jucatori in fiecare saptamana ...daca tu aduni 100 de jucatori in clubul tau si joaca in fiecare saptamana ce turneu dictezi tu eu iti donez 100$ ...

daca analizezi situatia vezi ca turneele cu buy in le joaca mai mult pt bounty si uneori nici nu se aduna 10 oameni la un turneu de 5$ ... si totusi sunt peste 5000 de jucatori inscrisi pe forum ...

soo ......

Nu vreau sa las impresia de cearta dar am cateva completari la ce ai spus Cipriani.

1. Poker sa castigi bani (profit) il joci fara prieteni .

2. Daca tu cu prietenii tai cand jucati poker si pierdeti 2$+0,0,0 sau cate 0 vrei tu , va scoateti ochii unul altuia sau "il privesti intr-un mod anume cand pierzi ) e problema ta si asta inseamna ca nu trebuie sa joci cu prietenii pe bani . Sunt destui pe aici care au home-game-uri in sistem cashout cu blind-uri de 2ron cu 4ron (asa joc eu) si buyin minim de 50ron si joaca cu prietenii . Te asigur ca sunt putini cei care "l-au privit intr-un mod anume" pe prietenul in fata caruia au pierdut 20-30 ron intr-o mana .Pana la urma si tu si prietenul tau ati inceput jocul si cu gandul ca o sa pierdeti bani , nu ?

3.intradevar poate or fi 5000 de utilizatori SDP , motivul pentru care nu se inscriu 5000 la turneele organizate de SDP cu buy-in de la 1$ in sus e pt. ca mai mult de jumate din cei mentionati nu au acel dolar sau pentru ca au falsa impresie ca daca baga 1$ intr-un turneu cu prize-pool de 100$ nu e profitabil . Eu prefer sa dau 1$ buyin si sa castig 20 dintr-un pool de 50 jucatori (turneu care ar dura maxim 2 ore) decat sa dau 1$ buy-in intr-un pool de 3000 jucatori si sa intru in bani castigand doar 3-4$ dupa 4-5 ore de joc(cine stie turneele cu buyin de 1$ de pe PS stiu despre ce vb aici).

4. Nu adun 100 de jucatori in club pentru ca maxim acceptati sunt 50 . Asta denota faptul ca tu nu ai citit ce inseamna acest program implementat de Pokerstars ci doar ai simtit nevoia sa comentezi (probabil o veche frustrare legata de turneele SDP cu buyin "mare" si premii mici ) .

Nota : nu vreau sa iei acest mesaj ca o nota personala .

cipryani

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 173 posts
xxx

Edited by cipryani, 17 January 2011 - 12:42 PM.

ValyPCH

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 39 posts

View Postcipryani, on 13 January 2011 - 08:49 PM, said:

te credeam mai inteligent mai valy :)))

am zis sa mai pui unu sau doi de 0 la aia 2$ pe care ii jucati voi ...pe limba ta jucati pe 20 sau 200 $ ..sa vezi atunci priviri ;)

si daca tu imi zici mie ca din 5k de utilizatori sdp nu exista 10 oameni care sa aibe pana la urma sa arunce 5$ sa joace un turneu organizat de sdp pt 100$ iar imi demonstrezi super inteligenta ta :)))

( citeste cu voce sa intelegi ce scriu eu aici pt ca unele lucruri se subanteleg nu pot sta sa iti explic ca la un copil )

EXPERIMENTEAZA apoi scrie :) bafta

Eu cred ca tu ar trebui sa citesti cu voce prietene . Ce nu intelegi din " Daca tu cu prietenii tai cand jucati poker si pierdeti 2$+0,0,0 sau cate 0 vrei tu " ???? trebuie sa-ti desenez o schema sau ce nu intelegi .... ?!

cipryani

Member

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 173 posts
xxx

Edited by cipryani, 14 January 2011 - 05:17 AM.

ValyPCH

Centura Galbena

• Members
  • PipPip
  • 39 posts

View Postcipryani, on 14 January 2011 - 04:26 AM, said:

ahahahaha =))))

baaa trezirea :)))

unde vezi tu scris ca eu joc poker cu prietenii pe 2$ =)))

tu esti roman ? aia e o intrebare in ultimul post ?

gata tata , :) noroc cu pokerstar-ul asta .. o lasam asa cum a cazut . Bafta la turneu :)

geooalex

Centura Alba

• Members
  • Pip
  • 11 posts
intra in clubul meu de poker pe Pokerstars.Id ul clubului meu:210478, cod invitatie:03030303

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users