In perioada 19-20 Februarie va avea loc urmatorul eveniment OFC pe Carbon Poker . Pentru a putea participa trebuie sa va pre-inregistrati AICI completand nickname-ul (cel cu care jucati la mese, exact asa cum este, litere mari mici..etc) si adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat la Carbon Poker. Pentru a reprezenta acest forum alegeti EUPOKER.COM
IMPORTANT !
La aceasta inregistrare avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea promova una dintre comunitatile la care lucram, este vorba de EUPOKER.COM. De aceea la turneul de la Carbon veti participa in numele EUPOKER.COM . In felul acesta vom putea obtine mai multe fonduri pentru organizarea turneelor private. Multumim de intelegere
Recompensa pentru participare:
Cel mai bine clasat la turneul freeroll si la turneul buyin (trebuie sa terminati in primii 30) va primi un tichet de participare la promotia Lotto Info $2011 Vacation Giveaway. Detalii despre aceasta promotie gasiti aici .
Click aici pentru a deschide cont la Carbon Poker
Preinregistrarea la aceasta competitie se incheie in data de 16 Februarie 2011
Competitia va fi compusa din 2 turnee astfel:
NUME TURNEU: OFC $500 FREEROLL
DATA: 19 Februarie 2011
ORA: 22:00 (Ro)
BUY-IN: free
PREMIU: 500$ + 250$ pentru primele 5 forumuri
NUME TURNEU: OFC $2,000 ADDED Buyin
DATA: 20 Februarie 2011
ORA: 22:00 (Ro)
BUY IN: $5 + $0.50
PREMIU: 2.000$ added + 500$ pentru primele 5 forumuri
Toti cei care vor face un deposit pe o perioada de 30 de zile inainte de turneul buyin si participa la acesta vor primi 10$ direct in contul de jucator!
Pentru preinregistrare va rugam dati click aici
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 25 January 2011 - 06:18 PM
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 04 February 2011 - 12:10 AM
intrebare: Imi cere la preinregistrare login username-ul , dar la carbon poker eu ma loghez cu adresa de mail. O scriu acolo sau trec Nickname-ul?
Posted 07 February 2011 - 06:19 PM
Nucusor, on 04 February 2011 - 12:10 AM, said:
intrebare: Imi cere la preinregistrare login username-ul , dar la carbon poker eu ma loghez cu adresa de mail. O scriu acolo sau trec Nickname-ul?
Treci adresa de mail pentru ca asa te loghezi.
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 10 February 2011 - 06:57 PM
Cand apas pe "Click aici pentru a deschide cont la Carbon Poker" imi intra pe site dar cu un mesaj de eroare: The page you requested does not exist, RETURN HOME
Trebuie neaparat sa descarc prin link de la Scoaladepoker sau merge orice link ???
Trebuie neaparat sa descarc prin link de la Scoaladepoker sau merge orice link ???
SLOW PLAY DOESN'T PAY !!!
Posted 10 February 2011 - 07:22 PM
Nu trebuie neaparat, insa ar fi de preferat
Posted 19 February 2011 - 02:40 PM
Astazi de la ora 22:00 are loc turneul GRATUIT din cadrul acestui eveniment:
nume turneu: OFC Get Paid to Play $500 FR
cand: 19.02 ora: 22:00 (Ro)
buyin: 0$ - GRATUIT
premii: 500$
Il puteti gasi in sectiunea Tournaments > Private > Scheduled
Pot participa doar cei care s-au pre-inregistrat! In caz de intampinati probleme la inregistrare si credeti ca v-ati pre-inregistrat corect contactati suportul din timp. Bafta tuturor!
nume turneu: OFC Get Paid to Play $500 FR
cand: 19.02 ora: 22:00 (Ro)
premii: 500$
Pot participa doar cei care s-au pre-inregistrat! In caz de intampinati probleme la inregistrare si credeti ca v-ati pre-inregistrat corect contactati suportul din timp. Bafta tuturor!
Posted 19 February 2011 - 02:47 PM
Salut, daca depun azi pe Carbon Poker si ma inregistrez la turneul buy-in de maine la OFC, am cupon, primesc cei 10 $ automat in cont? Merci.
Posted 19 February 2011 - 02:55 PM
Daca te-ai pre-inregistrat pentru acest eveniment, depui astazi si vei juca la turneul buyin, da vei primi 10$ direct in cont in termen de 72 de ore de la incheierea turneului
Posted 20 February 2011 - 05:18 PM
Astazi de la ora 22:00 are loc turneul buyin din cadrul acestui eveniment:
nume turneu: OFC Get Paid to Play $2K Added
cand: 20.02 ora: 22:00 (Ro)
buyin: 5,5$
premii: 2.000$ added
buyin: 5,5$
Edited by bigf28, 20 February 2011 - 07:42 PM.
Posted 20 February 2011 - 07:32 PM
bigf28, on 20 February 2011 - 05:18 PM, said:
Astazi de la ora 22:00 are loc turneul buyin din cadrul acestui eveniment:
nu cred ca buy-inul este zero : + $5.50
Edited by Nucusor, 20 February 2011 - 07:36 PM.
Posted 20 February 2011 - 07:42 PM
da, am corectat, ms..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top