Nume turneu: Want A Piece Of Me Freeroll
Cand: 25/26 iulie, ora 20:00 (ora Romaniei)
buy-in:0 $
premiu:primii 50 primesc tichet pentru Want a piece of me Qualifier (valoare totala 550$)
Nume turneu: Nuts Asylum
Cand: 26 iulie, ora 12:00 si 18:00 (ora Romaniei)
buy-in:0 $
premiu:50$
Aceste turnee sunt pentru cei care si-au deschis cont in ultimele 90 de zile si au loc saptamanal.
Nume turneu: Fresh Nuts Freeroll
Cand: 26 iulie, ora 16:00 (ora Romaniei)
buy-in:0 $ (tichet)
premiu:100$
Toti cei care si-au deschis cont in saptamana precedenta, au tichet pentru acest turneu. Turneul este saptamanal.
Nume turneu: Nuts Poker Daily Freeroll
Cand: zilnic, ora 11:00 si 21:00 (ora Romaniei)
buy-in:5 NP
premiu:cash (primele 3 locuri), tichete (primii 10), bonusuri (primii 30)
Pentru mai multe amanunte in ce priveste promotia "Want a piece of me?", precum si alte oferte Nuts Poker Click Aici
Click aici pentru a deschide cont la Nuts Poker
| Scoala de Poker prin intermediul site-ului de poker online, Dracula Poker ofera tuturor jucatorilor care deschid cont nou la Dracula Poker si fac un depozit minim de 50 USD inca 50$ bonus. Participa la promotie doar jucatorii care au deschis cont la Dracula folosind la inregistrare bonus code: slot |
Posted 25 July 2009 - 05:22 AM
Dracula Poker --- Rake Race - Poker Marathon - Summer Time 2012 -- exclusiv pentru romani
Posted 10 September 2010 - 03:18 AM
pentru cei care au depozit e turneu pentru deponenti si mai este 1 fresh nuts freeroll niciodata nu ne strangem 30 sal jucam deci care aveti depozit puteti cere la support ticket ar fi frumos sa ne strangem 30 eu spun ca merita jucate.
Posted 10 September 2010 - 06:59 PM
reminder suntem 21 inca 9
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top